No tens productes al teu carretó
Som conscients que cada vegada hi ha més persones a qui els detecten algun tipus d'intolerància, com per exemple la del gluten. Per això, a bofrost* volem aconseguir que gràcies als nostres productes certificats per la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya, totes aquestes persones puguin gaudir del plaer del veritable gust de l'estiu.
La celiaquia és una malaltia que causa una intolerància permanent al gluten, una proteïna present a alguns cereals com el blat, que quan entra en contacte amb les parets de l'intestí d'una persona celíaca li causa danys. Els danys més habituals, segons els experts sanitaris, són la inflamació i l’atròfia de les parets de l'intestí que afecta el seu funcionament normal, dificultant l'absorció de nutrients.
Segons un article publicat a la Revista de salut i benestarla freqüència amb la qual es presenta la celiaquia és d’1 de cada 200/300 nascuts aproximadament, encara que els experts adverteixen que aquesta afecció està infradiagnosticada, i que menys d'una quarta part dels celíacs saben que pateixen la malaltia. De fet, actualment s'estima que la prevalença d'aquesta entitat ronda l'1% de la població. Pot afectar per igual tant a nens com a adults, tot i que de vegades les manifestacions clíniques poden ser diferents en una etapa o l'altra.
A l’estiu, la intolerància al gluten no hauria de ser un inconvenient per a poder gaudir del veritable gust del gelat. Per aquest motiu, a bofrost* comptem amb una gamma de productes i gelats aptes per a celíacs, amb l’objectiu que tothom pugui gaudir dels productes estiuencs i també d'aquells que no ho són tant, però que són considerats imprescindibles en la nostra rutina diària.
Segons els experts, l'únic tractament que existeix actualment per a la malaltia celíaca és la dieta sense gluten per a tota la vida. D'aquí ve la importància que aquests productes estiguin certificats per la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), ja que assegurem als nostres consumidors que els nostres productes són lliures de glútens i que poden aportar l'energia suficient per a una dieta sana i equilibrada.
L'objectiu fonamental de FACE és treballar per a millorar la qualitat de vida de les persones celíaques i per aconseguir la seva integració social. A bofrost* en fem ressò promovent una alimentació sana i saludable apta per a les persones amb aquest tipus d'intolerància. Per aquest motiu, una gamma àmplia dels nostres productes té el segell de FACE, certificant que els nostres productes són ideals per a una dieta sense gluten. La seguretat que aquesta certificació ens dóna, i el suport que l’entitat ens ofereix, fa que el nostre assortit tingui una qualitat òptima per al consum.