Dip de puré de patates i broquetes de pollastre

Dip de puré de patates i broquetes de pollastre

Dificultat
Temps de preparació: 15 min

Productes relacionats

Mai abans dipejar ha estat tan divertit
  • 200 g de puré de patates (art. 15669) 
  • 100 ml de llet  
  • 50 g d'oli d'oliva verge 
  • 125 g de fritada arrebossada de l'hort (art. 5778) 
  • 3 broquetes de pollastre (art. 8123) 
  • Un polsim de Sal

1. Posa en un cassó la llet, una vegada que estigui calenta incorpora el puré de patata congelat, afegeix sal i oli. Remou fins a aconseguir la textura desitjada. 

2. En una paella afegeix diverses cullerades d'oli i cuina les broquetes de pollastre durant 8 minuts donant-los diverses voltes a foc mitjà. 

3. Enforna la fritada arrebossada de l'hort a 190°C durant 7 minuts o si ho prefereixes, pots cuinar-la en la fregidora d'aire a la mateixa temperatura i mateix temps. 

4. En un pot incorpora una base de puré de patates, a continuació, introdueix les broquetes de pollastre i finalment, la fritada arrebossada de l'hort. Perquè la manera de menjar aquest plat sigui molt més divertida, podràs dipejar la teva broqueta de pollastre amb verdures en el puré de patates.