Delícies de vieires sobre escuma de patata i salsa cheddar
Delícies de vieires sobre escuma de patata i salsa cheddar
Descripció de la recepta
Delícies de vieires sobre escuma de patata i salsa cheddar
Descripció de la recepta
Dificultat
Temps de preparació: 20 min
14 Delícies de vieira
100 g de salsa cheddar Ybarra
350 g de patata
75 g crema de llet
50 g d'oli doliva verge Ybarra
7 g d'all picat (codi 8771)
3 g de sèsam torrat
200 ml d'aigua
Un pessic de sal i pebre
En una paella amb oli d'oliva posa l'all i la patata tallada en daus petits, salta-la durant 4 minuts a foc mig alt.
Afegeix aigua i deixa-ho coure durant 10 minuts més. Afegeix sal i pebre. Transcorregut el temps escorre l'aigua i afegeix la nata per sobre de la patata perquè no es talli. Reserva en un bol.
Amb unes varetes, mescla tot per a trencar patata, afegeix la salsa cheddar i torna a barrejar fins a integrar tots els ingredients. Reserva a temperatura ambient.
En una paella amb oli fregeix les delícies de vieira durant 3 minuts. Retira i escorre sobre paper absorbent.
Per al muntatge pots utilitzar un pot de vidre de la següent manera. Al fons posa l'escuma de patata i cheddar. Posteriorment, diposita-hi les delícies de vieira en forma de piràmide. Finalment, decora amb salsa cheddar per damunt i sèsam torrat.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.