Delícies de vieires sobre escuma de patata i salsa cheddar

Delícies de vieires sobre escuma de patata i salsa cheddar

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
  • 14 Delícies de vieira 
  • 100 g de salsa cheddar Ybarra
  • 350 g de patata
  • 75 g crema de llet
  • 50 g d'oli doliva verge Ybarra
  • 7 g d'all picat (codi 8771)
  • 3 g de sèsam torrat
  • 200 ml d'aigua
  • Un pessic de sal i pebre
  1. En una paella amb oli d'oliva posa l'all i la patata tallada en daus petits, salta-la durant 4 minuts a foc mig alt.
  2. Afegeix aigua i deixa-ho coure durant 10 minuts més. Afegeix sal i pebre. Transcorregut el temps escorre l'aigua i afegeix la nata per sobre de la patata perquè no es talli. Reserva en un bol.
  3. Amb unes varetes, mescla tot per a trencar patata, afegeix la salsa cheddar i torna a barrejar fins a integrar tots els ingredients. Reserva a temperatura ambient.
  4. En una paella amb oli fregeix les delícies de vieira durant 3 minuts. Retira i escorre sobre paper absorbent.
  5. Per al muntatge pots utilitzar un pot de vidre de la següent manera. Al fons posa l'escuma de patata i cheddar. Posteriorment, diposita-hi les delícies de vieira en forma de piràmide. Finalment, decora amb salsa cheddar per damunt i sèsam torrat.