Delícies de poma al forn

Delícies de poma al forn

Dificultat
Temps de preparació: 60 min
Unes postres de poma perfectes per a la Tardor
  • 2 Croissants francesos de mantega (art. 0918)
  • 4 pomes àcides grans
  • 30 g pasta de massapà
  • 20 g panses
  • 8 cl Amaretto
  • 10 g ametlles trossejades
  • 1 cullerada de sucre de llustre
  • 2 Strudel de Poma del Sud del Tirol
  • 6 cullerades de sucre
  • Descongela els croissants.
  • Renta les pomes i treu-ne les llavors.
  • Barreja bé les panses, l’Amaretto, les ametlles i el sucre de llustre creant una massa.
  • Omple la meitat de les pomes amb aquesta massa i fes talls a la part central de la pela. Col·loca les pomes farcides en un motlle apte per a forn i cuina-les a la part inferior del forn prèviament escalfat a 160 °C durant 20 minuts. Enforna els Strudels uns 25-30 minuts.
  • Talla les pomes en vuit trossos. Cuina el sucre, la canyella, la vainilla i l’Amaretto i caramel·litza’n la barreja. A continuació, afegeix-hi les pomes trossejades.
  • Estén els croissants descongelats sobre d’una superfície enfarinada i talla’ls en 16 tires cadascun. Embolica els trossos de poma amb les tires de croissant.
  • Enforna 10-12 minuts els trossos de poma embolicats amb croissant en una safata coberta amb paper vegetal.
  • Serveix aquestes delícies en el centre de la taula amb decoració nadalenca juntament amb la salsa de vainilla, el gelat de vainilla i acompanya-ho de melmelada.