Barreja bé les panses, l’Amaretto, les ametlles i el sucre de llustre creant una massa.
Omple la meitat de les pomes amb aquesta massa i fes talls a la part central de la pela. Col·loca les pomes farcides en un motlle apte per a forn i cuina-les a la part inferior del forn prèviament escalfat a 160 °C durant 20 minuts. Enforna els Strudels uns 25-30 minuts.
Talla les pomes en vuit trossos. Cuina el sucre, la canyella, la vainilla i l’Amaretto i caramel·litza’n la barreja. A continuació, afegeix-hi les pomes trossejades.
Estén els croissants descongelats sobre d’una superfície enfarinada i talla’ls en 16 tires cadascun. Embolica els trossos de poma amb les tires de croissant.
Enforna 10-12 minuts els trossos de poma embolicats amb croissant en una safata coberta amb paper vegetal.
Serveix aquestes delícies en el centre de la taula amb decoració nadalenca juntament amb la salsa de vainilla, el gelat de vainilla i acompanya-ho de melmelada.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.