Daus de moniato amb verdures al forn

Daus de moniato amb verdures al forn

Dificultat
Temps de preparació: 50 min
Prepara aquesta recepta súper fàcil i sana de verdures!
  • 500 g Bròcoli (art. 8745)
  • 300 g Pèsols especial (art. 0708) 
  • 20 g pipes de carbassa
  • 200 g faves pelades
  • 600–700 g moniato
  • ½ cdta. curri en pols
  • ½ cdta. pebre vermell
  • Sal, pebre
  • 4 cda. oli d’oliva
  • ½ cdta. farigola
  • 1 cdta. All picat (art. 8771)
  • Suc de llimona
  • 150 g formatge d’ovella cremós i suau
  • 150 g formatge fresc
  • 1 cdta. mel
  • 3 cda. oli de llavors de carbassa
  • Pebre rosa en gra (opcional)

Descongela les verdures congelades a la nevera durant la nit, en un recipient en el qual es pugui escórrer l’aigua. Torra les pipes de carbassa.

Renta els moniatos i talla a trossos de mida similar. Deixa marinar amb el curri, el pebre vermell, la sal, el pebre i una cullerada d’oli d’oliva.

Col·loca els daus de moniato sobre una safata de forn folrada amb paper vegetal i enforna durant aprox. 20 minuts en el forn d’aire preescalfat a 180°C. Mentrestant, marina les verdures amb la farigola, l’all, unes gotes de suc de llimona, sal i pebre i la resta de l’oli d’oliva i al cap de 20 minuts afegeix els daus de moniato. Enforna 20 minuts més.

Mentrestant, tritura el formatge d’ovella en un bol amb una forquilla i mescla amb el formatge fresc, les pipes de carbassa, la mel, la sal i el pebre. Consell: Afegeix pebre rosa en gra per a aconseguir un toc exòtic.

Serveix les verdures i la salsa a part abocant-la amb una mica d’oli damunt.