No tens productes al teu carretó
Cues de rap del Cap
Unitats: 4-8
800 g (Preu per Kg 33.69 €)
Selectes cues de rap (Lophius vomerinus) sense pell procedent de Sud-àfrica que ofereix una carn blanca i una textura deliciosa, perquè les vostres receptes cobrin valor amb un peix noble de qualitat superior.
Descripció Tècnica:
Cues de rap (Lophius vomerinus) sense pell. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
rap del Cap.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 237 kJ |
Valor Energètic Kcal | 56 kcal |
Greixos | 0.1 g |
dels quals saturats | <0,1 g |
Hidrats de carboni | 1 g |
dels quals sucres | < g |
Fibra alimentària | 0 g |
Proteïnes | 13 g |
Sal | 0.4 g |
Descongelació: Al frigorífic (5 ºC): 7 h. A temperatura ambient (22 ºC): 3 h.
A la paella: Escalfeu 1 cullerada d'oli en una paella antiadherent. Quan estigui calent, poseu-hi 1 peça i escalfeu-la a foc mitjà-alt durant 6-8 min aprox. (depenent de la mida de la peça). Gireu-la de tant en tant.
A la fregidora: Preescalfeu la fregidora a 180 ºC. Enfarineu 1 peça i fregiu-la-hi durant 6-8 min aprox. (depenent de la mida de la peça). A continuació escorreu-la en paper de cuina.
Al forn: Preescalfeu el forn a 200 ºC. Poseu 2 peces en una safata untada amb oli i enforneu-les a una altura mitjana durant 10-12 min aprox. (depenent de la mida de les peces).
Nom científic: Lophius vomerinus
Capturat a: Atlàntic, sud-oriental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: