Caramel·litza lleugerament el sucre en una cassola. Fica la fruita congelada a l’olla i amb el suc de raïm. Porta-ho tot a ebullició i aboca-hi aigua freda. Espesa amb la farina mesclada fins que quedi cremós.
Deixa que la compota de fruites es refredi una mica.
Mentrestant, esmicola els pans de pessic i mescla’ls amb la compota.
Aboca la fruita en tasses petites i aptes per fornejar.
Pasta el sucre de canya amb la mantega i la farina i aboca’l sobre els pans de pessic.
Forneja el crumble de fruita al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts fins que estigui daurat.
Serveix el crumble acabat amb una bola de gelat de vainilla.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.