Crumble de fruites del bosc amb gelat

Crumble de fruites del bosc amb gelat

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

  • 80 grams de sucre
  • 350 g de mescla de gerds
  • 400 g de nabius (art. 11686)
  • 150 ml de suc de raïm
  • 2 cullerades de maicena
  • 8 peces de sobaos
  • 60 grams de sucre de canya
  • 100 g de mantega tova
  • 120 grams de farina de blat
  • 4 cullerades de vainilla bourbon (11070)
  1. Caramel·litza lleugerament el sucre en una cassola. Fica la fruita congelada a l’olla i amb el suc de raïm. Porta-ho tot a ebullició i aboca-hi aigua freda. Espesa amb la farina mesclada fins que quedi cremós.
  2. Deixa que la compota de fruites es refredi una mica.
  3. Mentrestant, esmicola els pans de pessic i mescla’ls amb la compota.
  4. Aboca la fruita en tasses petites i aptes per fornejar.
  5. Pasta el sucre de canya amb la mantega i la farina i aboca’l sobre els pans de pessic.
  6. Forneja el crumble de fruita al forn a 180 ºC durant uns 15 minuts fins que estigui daurat.
  7. Serveix el crumble acabat amb una bola de gelat de vainilla.