No tens productes al teu carretó
Cruixent de Lluç MSC
Unitats: 23
700 g (Preu per Kg 24.57 €)
Cruixent lluç del Cap empanat, filetejat a mà i tallat directament del filet.
lluçndel Cap 60%, arrebossat (pa ratllat (farina denblat, dextrosa, sal), farina denblat, oli de gira-sol, aigua, mido de blat de moro, sal).
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 903 kJ | 1580 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 216 kcal | 377 kcal | 19 |
Greixos | 10.9 g | 19.1 g | 27 |
dels quals saturats | 1.4 g | 2.5 g | 12 |
Hidrats de carboni | 18.1 g | 31.7 g | 12 |
dels quals sucres | 0.1 g | 0.2 g | <1 |
Fibra alimentària | <0.5 g | <0.5 g | - |
Proteïnes | 11.3 g | 19.8 g | 40 |
Sal | 0.50 g | 0.88 g | 15 |
A la fregidora d'aire calent (1 porcio = 175g): Cuinar el producte congelat a la cistella aprox. 10 min a 200dC.
A la paella / fregidora (1 porcio = 175g):nPreescalfeu oli abundant a foc mic-fort (Fregidora 180dC). Fregiu el producte sense descongelar, girant-lo ben sovint, durant aprox. 3,5 min i deixar escorrer sobre paper absorbent.
Al forn (2 porcions = 350g):nPreescalfeu a 200dC (forn convencional 220dC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 20 min (forn convencional aprox. 20 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.
El producte no conté: