No tens productes al teu carretó
Croissants amb medallons de poc i ceba caramel-litzada
La nit anterior, posar a descongelar la carn a la nevera.
Pelar les cebes, tallar per la meitat i després a tires. Abocar a la cassola amb vi negre, mel de canya, llorer, clau, sal i pebre i escalfar fins a obtenir una melmelada.
Deixar descongelar els croissants de mantega uns 15 minuts a temperatura ambient. Mentrestant preescalfar el forn a 170ºC. Enfornar els croissants uns 23-26 minuts (forn d’aire 15-18 minuts) i deixar reposar.
A una paella, escalfar oli a foc alt i cuinar els medallons lleugerament 1 minut per cada costat.
A continuació coure’ls a foc mig uns 8 minuts girant-los diverses vegades i deixar reposar uns 2 minuts.
Obrir els croissants i untar-los amb formatge fresc i cobrir amb enciam.
Tallar a rodanxes els medallons i servir damunt de l’enciam, afegir la ceba caramel·litzada i servir.