Croissant amb les nostres anxoves, crema agra de padà i ceba caramel·litzada

Croissant amb les nostres anxoves, crema agra de padà i ceba caramel·litzada

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

El teu aperitiu perfecte ple de sabor.
  • 1 ut. conserva d'anxoves (art 15647)  

  • 2 u. de croissants (art 10462) 

  • 70 g de cibulet picat  

  • 150 ml de crema de llet  

  • 100 g de formatge padà ratllat  

  • 100 g de ceba caramel·litzada  

  • Anacards picats

  1. Posa a una taula dos croissants i deixa'ls descongelar 5 minuts. Talla'ls en 4 rodanxes el més iguals possibles, posa-les en una safata de forn amb paper vegetal i fica-les al forn escalfat a 180 º entre 20-22 minuts. Reserva-les i deixa-les refredar durant 10 minuts. 

  2. En un pot amb tapa posa 150 ml de nata i agita fins a muntar. Afegeix en aquest mateix pot el formatge padà ratllat i barreja amb una cullera. 

  3. A sobre de les rodanxes fornejades de croissant posa amb una cullereta la crema agra de crema de llet i padà. Sobre aquesta, la ceba caramel·litzada i els anacards picats al costat del cibulet. 

  4. Per acabar, corona aquest canapè amb una anxova enrotllada sobre si mateixa. Ja tindràs el teu aperitiu perfecte!