No tens productes al teu carretó
Croissant amb les nostres anxoves, crema agra de padà i ceba caramel·litzada
1 ut. conserva d'anxoves (art 15647)
2 u. de croissants (art 10462)
70 g de cibulet picat
150 ml de crema de llet
100 g de formatge padà ratllat
100 g de ceba caramel·litzada
Anacards picats
Posa a una taula dos croissants i deixa'ls descongelar 5 minuts. Talla'ls en 4 rodanxes el més iguals possibles, posa-les en una safata de forn amb paper vegetal i fica-les al forn escalfat a 180 º entre 20-22 minuts. Reserva-les i deixa-les refredar durant 10 minuts.
En un pot amb tapa posa 150 ml de nata i agita fins a muntar. Afegeix en aquest mateix pot el formatge padà ratllat i barreja amb una cullera.
A sobre de les rodanxes fornejades de croissant posa amb una cullereta la crema agra de crema de llet i padà. Sobre aquesta, la ceba caramel·litzada i els anacards picats al costat del cibulet.
Per acabar, corona aquest canapè amb una anxova enrotllada sobre si mateixa. Ja tindràs el teu aperitiu perfecte!