Crestes Supremes de Tonyina

Crestes Supremes de Tonyina

ES8172
8172
Disponible
7,60 €

Unitats: 8

400 g (Preu per Kg 19.00 €)

Nutri score B

Com a variant suprema de la nostra tradicional cresta de tonyina, et suggerim aquesta versió més noble amb abundant tonyina 24%, ou cuit i un deliciós sofregit de tomàquet amb ceba, recobertes d'una cruixent massa de pasta de full.

Descripció Tècnica:
Crestes en forma de mitja lluna farcides de tonyina (Thunnus spp / Katsuwonus pelamis) i sofregit de tomàquet, ceba i ou cuit. Producte ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost S.A.U., Ronda los Tejares, 32 Esc. E 1º1ª Planta 14008- Córdoba

Conservar al congelador de *** a -18°C.

Farina de blat, tonyina 24% (tonyina, oli de gira-sol, sal), tomàquet 12%, clara d'ou cuita, ceba, suc de toma;quet, aigua, greix de palma, pa ratllat (farina de blat, aigua, sal, llevat), oli de gira-sol, pebrot, sucre, sal, concentrat de tomàquet, dextrosa, llevat.
 

 

Pot contenir traces de: crustacis, soia, llet, api, mol·luscs.

Nutri score B
Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic908 kJ454 kJ-
Valor Energètic Kcal216 kcal108 kcal5
Greixos8,9 g4.5 g6
dels quals saturats3,1 g1.6 g8
Hidrats de carboni24 g12.0 g5
dels quals sucres5.4 g2.7 g3
Fibra alimentària0.9 g0.5 g-
Proteïnes9.6 g4.8 g10
Sal0,6 g0.30 g5
Fregidora
Paella
Forn

A la fregidora (3 peces):
Preescalfeu la fregidora a 180 ºC i fregiu-hi 1 porcio durant 4-5 min aprox. Gireu-les de tant en tant. A continuacio escorreu-les en paper de cuina.

A la paella (3 peces):
Escalfeu-hi oli abundant i fregiu-hi 1 porcio a foc mitja;-fort durant 4-5 min aprox. Gireu-les de tant en tant. A continuacio escorreu-les en paper de cuina.

Al forn (6 peces):
Preescalfeu el forn a 200ºC. Pinteu amb ou batut les dues cares de les crestes, poseu-les a la safata amb paper apte per al forn i enforneu 2 porcions a una altura mitjana durant 15 min aprox. (forn d'aire a 180ºC).

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa