No tens productes al teu carretó
Crema de xampinyó fumada amb espàrrecs confitats i remenat de bolets
4 u. d'espàrrecs verds (art. 8735)
80 g de xampinyó laminat (art. 8786)
100 g de patata per dippear (art. 15661)
200 g d'oli d'oliva verge extra
80 ml de nata
200 ml de brou de pollastre
1 u. d'ou
Un pessic de sal
Un pessic de pebre
En una olla petita poseu l'oli d'oliva verge extra i introduïu els espàrrecs verds i la meitat del remenat de bolets entre 6-8 minuts a foc suau. Treu-los de l'oli i reserval's tots dos.
A la fregidora d'aire col.loca les patates, el xampinyó i la resta de remenat de bolets. Rega'l amb unes gotes d'oli d'oliva verge extra i cuinal'l entre 8 i 10 minuts a 195º.
A la mateixa olla petita que has confitat els espàrrecs amb molt poc oli ofega la patata, els xampinyons i els bolets que acaben de sortir a la fregidora d'aire. Incorpora el brou de pollastre i un cop retirat del foc, afegeix-hi la nata. Salpebra i tritura fins aconseguir una textura de crema.
En una olla serveix mig litre d'aigua amb un pessic de sal i posa-ho a bullir. Quan comenci a bullir, introduïu l'ou durant 3 minuts amb l'ajuda d'una paleta. Passat el temps retira'l.
Per emplatar col.loca a la base del plat la quantitat de crema fumada que agradis i reparteix per tota la superfície els espàrrecs tallats per la meitat al costat del remenat de bolets, tenint en compte que al centre del plat hi va l'ou poché.