Crema de xampinyó fumada amb espàrrecs confitats i remenat de bolets

Crema de xampinyó fumada amb espàrrecs confitats i remenat de bolets

Dificultat
Temps de preparació: 20 min

Productes relacionats

4 u. d'espàrrecs verds (art. 8735) 

80 g de xampinyó laminat (art. 8786) 

100 g de patata per dippear (art. 15661) 

200 g d'oli d'oliva verge extra

80 ml de nata 

200 ml de brou de pollastre

1 u. d'ou 

Un pessic de sal 

Un pessic de pebre 

  1. En una olla petita poseu l'oli d'oliva verge extra i introduïu els espàrrecs verds i la meitat del remenat de bolets entre 6-8 minuts a foc suau. Treu-los de l'oli i reserval's tots dos.

  1. A la fregidora d'aire col.loca les patates, el xampinyó i la resta de remenat de bolets. Rega'l amb unes gotes d'oli d'oliva verge extra i cuinal'l entre 8 i 10 minuts a 195º.

  1. A la mateixa olla petita que has confitat els espàrrecs amb molt poc oli ofega la patata, els xampinyons i els bolets que acaben de sortir a la fregidora d'aire. Incorpora el brou de pollastre i un cop retirat del foc, afegeix-hi la nata. Salpebra i tritura fins aconseguir una textura de crema.  

  1. En una olla serveix mig litre d'aigua amb un pessic de sal i posa-ho a bullir. Quan comenci a bullir, introduïu l'ou durant 3 minuts amb l'ajuda d'una paleta. Passat el temps retira'l. 

  1. Per emplatar col.loca a la base del plat la quantitat de crema fumada que agradis i reparteix per tota la superfície els espàrrecs tallats per la meitat al costat del remenat de bolets, tenint en compte que al centre del plat hi va l'ou poché.