Crema de rossinyols

Crema de rossinyols

ES01294
01294
Disponible
14,95 €

800 g (Preu per Kg 18.69 €)

Petits i seleccionats bolets de rossinyol en una crema a base de nata, amb un toc de vi blanc. Porcionable i fàcil i ràpida de preparar.

Descripció Tècnica:

Crema de rossinyols amb un toc de vi blanc. Ultracongelat    

Distribuïdor:
www.bofrost.com

bofrost* - 47628 Straelen / Germany

Conservar en congelador *** a -18°C

aigua, nata 24%, rossinyols 18%, llet desnatada en pols, vi blanc 2%, midó modificat de patata, maltodextrina, concentrat de xampinyó, sucre, sal, salsa de soja (aigua, mongeta de sojablat, sal), concentrat de tomàquet triturat, farina de blat, espècies (pebre vermell, pebre negre, ceba, all, api, llavors de fenigrec, api bord, cúrcuma), bolets en pols (rossinyols 0,1%, cep, pintell de calceta), farina d'arròs, julivert, espessidor (goma guar), concentrat de suc de nabius vermells, acidulant (àcid cítric), porro en pols.

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic465 kJ
Valor Energètic Kcal112 kcal
Greixos7,8 g
dels quals saturats5,6 g
Hidrats de carboni6,5 g
dels quals sucres2,3 g
Fibra alimentària1,8 g
Proteïnes3,0 g
Sal1,2 g
Cassola
Microones

Instruccions de preparació a l'olla (800g): Feu bullir el producte congelat amb 2 cda./cdes. d'aigua, a foc alt durant aprox. 10 min i remenant vàries vegades, després bulliu durant aprox. 4 min o fins a obtenir la consistència desitjada a foc mig i remenant vàries vegades.

Instruccions de preparació al microones (200g): Cuineu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones amb tapa a 600 watts aprox. 2 min. Remeneu després i acabeu de coure aprox. uns altres 3 min amb tapa. Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 2 min.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Ou
  • Crustacis
  • Peix