No tens productes al teu carretó
Crema de rossinyols
800 g (Preu per Kg 18.69 €)
Petits i seleccionats bolets de rossinyol en una crema a base de nata, amb un toc de vi blanc. Porcionable i fàcil i ràpida de preparar.
Descripció Tècnica:
Crema de rossinyols amb un toc de vi blanc. Ultracongelat
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost* - 47628 Straelen / Germany
Conservar en congelador *** a -18°C
aigua, nata 24%, rossinyols 18%, llet desnatada en pols, vi blanc 2%, midó modificat de patata, maltodextrina, concentrat de xampinyó, sucre, sal, salsa de soja (aigua, mongeta de soja, blat, sal), concentrat de tomàquet triturat, farina de blat, espècies (pebre vermell, pebre negre, ceba, all, api, llavors de fenigrec, api bord, cúrcuma), bolets en pols (rossinyols 0,1%, cep, pintell de calceta), farina d'arròs, julivert, espessidor (goma guar), concentrat de suc de nabius vermells, acidulant (àcid cítric), porro en pols.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 465 kJ |
Valor Energètic Kcal | 112 kcal |
Greixos | 7,8 g |
dels quals saturats | 5,6 g |
Hidrats de carboni | 6,5 g |
dels quals sucres | 2,3 g |
Fibra alimentària | 1,8 g |
Proteïnes | 3,0 g |
Sal | 1,2 g |
Instruccions de preparació a l'olla (800g): Feu bullir el producte congelat amb 2 cda./cdes. d'aigua, a foc alt durant aprox. 10 min i remenant vàries vegades, després bulliu durant aprox. 4 min o fins a obtenir la consistència desitjada a foc mig i remenant vàries vegades.
Instruccions de preparació al microones (200g): Cuineu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones amb tapa a 600 watts aprox. 2 min. Remeneu després i acabeu de coure aprox. uns altres 3 min amb tapa. Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 2 min.
El producte no conté: