Cors de peix i alvocat

Cors de peix i alvocat

Dificultat
Gaudeix d'aquesta deliciosa recepta per a celebrar el dia de l'amor!
  • 1 envàs de carpaccio de peix espasa
  • 150 g d’arròs venere
  • 100 g d´Alvocat en daus 
  • 2 porcions de fruites de la passió
  • 100 g de groselles vermelles congelades
  • 1 llima
  • 1 tomàquet
  • 1 ceba

Poseu l’arròs en una olla amb almenys 300 ml d’aigua freda salada. Coeu-lo durant 18 minuts, cobert amb un drap prim o amb la tapa entreoberta. Estarà llest quan s’hagi evaporat tota l’aigua. Ratlleu una mica de pell de llima i barregeu-la amb l’arròs.

Prepareu la salsa amb l’alvocat descongelat, mig tomàquet, un quart de ceba (al gust), una cullerada de suc de llima i una mica de sal, i bateu-ho tot.

Recobriu el motlle. És millor utilitzar-ne un de silicona, però si és d’un altre material, recobriu-lo amb una pel•lícula per a desenganxar-ne el contingut.

Esteneu-hi les rodanxes de peix espasa i superposeu-les just per a cobrir bé tota la superfície. Farciu el motlle formant una capa d’arròs, després una altra de més prima d’alvocat i seguiu així fins que arribeu a dalt. Acabeu-ho de cobrir tot amb trossos de peix espasa, tapeu-ho amb la pel•lícula i mantingueu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

Talleu les fruites exòtiques per la meitat, buideu-les i recolliu-ne la carn en una tassa. Farciu-les amb una cullerada de salsa d’alvocat i cobriu-les amb la fruita de la passió i les groselles descongelades.

Prepareu dos bols, un per a cada plat, aboqueu amb cura els cors als plats i ja està a punt per a degustar.