No tens productes al teu carretó
Cors de peix i alvocat
Poseu l’arròs en una olla amb almenys 300 ml d’aigua freda salada. Coeu-lo durant 18 minuts, cobert amb un drap prim o amb la tapa entreoberta. Estarà llest quan s’hagi evaporat tota l’aigua. Ratlleu una mica de pell de llima i barregeu-la amb l’arròs.
Prepareu la salsa amb l’alvocat descongelat, mig tomàquet, un quart de ceba (al gust), una cullerada de suc de llima i una mica de sal, i bateu-ho tot.
Recobriu el motlle. És millor utilitzar-ne un de silicona, però si és d’un altre material, recobriu-lo amb una pel•lícula per a desenganxar-ne el contingut.
Esteneu-hi les rodanxes de peix espasa i superposeu-les just per a cobrir bé tota la superfície. Farciu el motlle formant una capa d’arròs, després una altra de més prima d’alvocat i seguiu així fins que arribeu a dalt. Acabeu-ho de cobrir tot amb trossos de peix espasa, tapeu-ho amb la pel•lícula i mantingueu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
Talleu les fruites exòtiques per la meitat, buideu-les i recolliu-ne la carn en una tassa. Farciu-les amb una cullerada de salsa d’alvocat i cobriu-les amb la fruita de la passió i les groselles descongelades.
Prepareu dos bols, un per a cada plat, aboqueu amb cura els cors als plats i ja està a punt per a degustar.