Cors de maduixa

Cors de maduixa

Dificultat
Temps de preparació: 40 min
Enamora i enamora't amb aquestes postres!
  • 6 Croissants de mantega francesos (art. 0918)
  • 70 g Gerds 
  • 1 culleradeta de Farina
  • 200 g Mascarpone
  • 40 g Sucre
  • 50 grams Sucre de llustre
  • 1 bosseta de Colorant alimentari rosa
  • 1 paquet d'Encenalls de xocolata rosa
  • 1. Treu els croissants de mantega i els gerds del congelador. Descongela els croissants. Porta a ebullició els gerds amb una mica d'aigua en una cassola petita i cola la mescla perquè les llavors se separin. Deixa que la crema de gerds es refredi una mica.
  • 2. Escalfa el forn a 170 °C (a dalt i a baix). Fes una bola amb cada croissant descongelat i pressiona-la en una superfície plana. Per a evitar que la massa s'enganxi, el millor és empolsar una mica de farina i aplanar-los amb un corró. Retalla la forma de cor. Col·loca els cors en una safata apta per a forn amb paper de forn i enforna durant 15 minuts fins que estiguin daurats.
  • 3. Mentrestant, barreja el mascarpone, el sucre i la crema de gerds. Procura que no et quedi massa líquida i finalment aboca-la en una mànega pastissera.
  • 4. Deixa que els cors de croissants es refredin i després talla'ls horitzontalment per a formar dos cors. Col·loca les tapes en un plat o una reixeta. Barreja en un bol petit sucre de llustre, aigua i colorant. Pinta la part superior dels cors uniformement amb la mescla i decora amb els encenalls de xocolata roses.
  • 5. Farceix el cor de base amb la crema de la mànega pastissera i cobreix-ho amb la tapa. Ja tens llestes unes romàntiques postres per a gaudir!