1. Treu els croissants de mantega i els gerds del congelador. Descongela els croissants. Porta a ebullició els gerds amb una mica d'aigua en una cassola petita i cola la mescla perquè les llavors se separin. Deixa que la crema de gerds es refredi una mica.
2. Escalfa el forn a 170 °C (a dalt i a baix). Fes una bola amb cada croissant descongelat i pressiona-la en una superfície plana. Per a evitar que la massa s'enganxi, el millor és empolsar una mica de farina i aplanar-los amb un corró. Retalla la forma de cor. Col·loca els cors en una safata apta per a forn amb paper de forn i enforna durant 15 minuts fins que estiguin daurats.
3. Mentrestant, barreja el mascarpone, el sucre i la crema de gerds. Procura que no et quedi massa líquida i finalment aboca-la en una mànega pastissera.
4. Deixa que els cors de croissants es refredin i després talla'ls horitzontalment per a formar dos cors. Col·loca les tapes en un plat o una reixeta. Barreja en un bol petit sucre de llustre, aigua i colorant. Pinta la part superior dels cors uniformement amb la mescla i decora amb els encenalls de xocolata roses.
5. Farceix el cor de base amb la crema de la mànega pastissera i cobreix-ho amb la tapa. Ja tens llestes unes romàntiques postres per a gaudir!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.