Corona amb gerds

Corona amb gerds

Dificultat
Deliciós i saludables postres per gaudir en familia.
  • 1 paquet de massa brisa
  • 300 gr d'ametlles pelades
  • 300 gr de sucre de canya
  • 2 clares d'ou
  • 300 gr de gerds (art. 0819)
  • 300 gr de nata
  • Sucre glass per decorar

Preparar la pasta d'ametlles: picar les ametlles, muntar les clares i després afegir el sucre. Barrejar-ho tot fi ns a obtenir una

pasta compacta.

Tapar i deixar-ho a la nevera com a mínim 30 minuts. Estirar amb cura, la massa brisa sobre un motlle de silicona o de metall en forma de corona, de manera que s'adhereixi bé.

Incorporar la pasta d'ametlles i cobrir amb paper de forn. Fornejar a 180º durant 15 minuts. Una vegada cuita, deixar refredar la massa brisa completament.

Mentrestant rentar i tallar els gerds, i muntar la nata amb tres cullerades de sucre.

Treure el paper de forn i omplir amb la nata i els gerds, cobrir amb alumini i deixar al frigorífi c. Per servir, bolcar-la sobre un plat, de manera que la massa emboliqui la nata i els gerds.

Decorar amb sucre glass.