Mitja hora abans de l'elaboració treu del congelador les 3 pancakes.
Per a la melmelada de nabius i maduixes:
- Neteja i talla per la meitat les maduixes llevant la part blanca (reserva'n dues per a la decoració).
- En un cassó posa el sucre morè, una vegada calent incorpora les maduixes i la mel, ofega tot molt bé amb una cullera de fusta.
- Incorpora els nabius, passats dos minuts posa l'aigua i cuina a foc mitjà amb l'olla tapada durant 8-10 minuts (que redueixi gairebé íntegrament l'aigua).
- Cola amb un colador fi l'elaboració anterior i reserva d'una banda el suc i per una altra la fruita per a triturar-la durant 3-5 minuts. Ja tindràs la melmelada.
Per al cor de maduixa
- Posa 200 gr de nata en un biberó o en un pot i agita fins a muntar-la. Amb una cullera treu la nata muntada, posa-la en un bol.
- Afegeix-li dues cullerades soperes del suc, que has reservat de l'elaboració de la melmelada més dues cullerades de la melmelada de nabius i maduixes.
- Remou amb una paleta fins a barrejar tots els ingredients.
- Talla amb el motlle en forma de cor les tres coquetes, pinta cada superfície amb el suc de maduixes i nabius.
- Sobre cada coca posa la nata i estén sobre la forma del cor posant-ne una damunt d'una altra
- En l'última coca estén la nata i recobreix el pastís amb un ganivet per totes les seves parts quedant ben coberta amb la nata de nabius i maduixa.
- Fiquem al congelador / nevera 5-10 minuts i la banyem per totes les seves parts amb la melmelada deixant-la caure des de la part de dalt del mini pastís.
Emplatat
En la base del plat posem la melmelada de nabius i maduixa de forma circular, en el centre el cor i en tots els laterals del cor làmines de maduixes naturals molt fines. Acabem amb gerds.