No tens productes al teu carretó
Coques de pèssols amb alvocat, ou escalfat i salmó
Descongelem el salmó fumat a la nevera durant la nit anterior.
Cuinem a foc lent els pèsols en aigua amb sal durant 5 minuts. Mentrestant, tallem les cebes tendres a rodanxes.
Fem un puré amb els pèsols, les cebes tendres, la llet, dos ous, la farina d’espelta, sal, pebre i la nou moscada.
Escalfem l’oli en una paella i hi afegim 4 cullerades grans de massa cuinant-les a foc mitjà durant aproximadament 4 minuts per cada costat. Fem el mateix amb la resta de la massa.
Mentrestant, separem la carn de l’alvocat de la pell i l’aixafem finament amb una forquilla. Ratllem la pela de la llimona i espremem el seu suc. Agreguem la meitat del suc, la pela i les herbes i barregem tot bé. Condimentem amb sal i pebre.
A continuació posem a bullir aigua salada i vinagre. Obrim els ous individualment en una tassa i amb l’ajuda d’una cullera, els agreguem acuradament a l’aigua de manera gradual perquè no s’enganxin. Cuinem els ous en aigua bullint durant 4 minuts.
Piquem les cebes tendres. Servim dues coques en un plat i untem amb l’alvocat. Decorem amb un ou escalfat i una rodanxa de salmó fumat. Finalment empolsem ceba tendra picada pel damunt.