Coliflor oriental al forn amb filetitos de pollastre i pa naan
Coliflor oriental al forn amb filetitos de pollastre i pa naan
Descripció de la recepta
Coliflor oriental al forn amb filetitos de pollastre i pa naan
Descripció de la recepta
Dificultat
Temps de preparació: 50 min
Menja fresc, menja sa, viu bé amb aquesta deliciosa recepta de coliflor. Un plaer per a qualsevol paladar!
1 kg coliflor bofrost* (art. 8739)
8 filetets de pollastre rostits bofrost* (art. 1300)
1 cda. all picat bofrost* (art. 8771)
2 cda. ceba picada bofrost* (art. 8767)
50 g mantega de cacauet
4 pans Tandoori naan
4 branques de menta fresca
150 g iogurt de coco
50 g ametlles pelades
3 cda. mel
3 cda. oli de sèsam
4 cda. panses
1 cdta. Curri en pols picant
Sal, pebre
Pan Naan
Escalda breument la coliflor en aigua salada i escorre.
Prepara una barreja d'all, ceba, mantega de cacauet, mel, oli de sèsam, panses, curri, sal i pebre i barreja-ho amb la coliflor un cop escorreguda.
Col·loca els ingredients en un recipient o una safata de forn i forneja al forn preescalfat a 180 °C amb ventilador durant aprox. 20 minuts. Després, afegeix els filetets de pollastre i forneja durant altres 20 minutos.
Torrar els pans naan al forn seguint les recomanacions.
Decora el plat amb menta acabada de tallar i suavitza el picant amb una culleradeta de iogurt de coco.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.