Cistelles amb formatge de cabra i espinacs

Cistelles amb formatge de cabra i espinacs

ES16130
16130
Disponible
11,95 €

Unitats: 4

400 g (Preu per Kg 29.87 €)

Nutri score D

Recepta amb més cremositat en el seu farciment, per gaudir encara més d'aquesta típica recepta francesa, elaborada amb una fina pasta de full amb formatge de cabra i espinacs selectes.  

Descripció tècnica:

Pasta fullada amb mantega, farcit de formatge de cabra al natural i espinacs a la crema. Ultracongelat.

Conservació:

Conservar al congelador de *** a -18 °C.

Distribuïdor:

www.bofrost.com bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 69808 Saint Priest CEDEX / France

Conservar al congelador de *** a -18°C.

farciment 50% (formatge de cabra 14% (llet de cabra, sal, ferments làctics, quall microbià), espinacs 13%, aigua, crema fresca 7%, midó de blat de moro modificat, rovell d'ou pasteuritzat, sal marina, pebre blanc), pasta de full 50% (farina de blatmantega 15%, aigua, rovell d'ou pasteuritzat, sal marina).

Pot contenir: fruites de closcacrustacispeixsojaapimostassasèsammol·luscs.

Nutri score D
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic1098 kJ
Valor Energètic Kcal264 kcal
Greixos18,0 g
dels quals saturats12,0 g
Hidrats de carboni18,0 g
dels quals sucres0,9 g
Fibra alimentària1,5 g
Proteïnes6,7 g
Sal1,0 g
Forn

Al forn: Col·locar les cistelles sense descongelar sobre una safata de forn coberta amb paper de forn, enfornar a la part central del forn preescalfat a 200°C i escalfar durant 25-30 minuts a 180°C.

Servir immediatament.