No tens productes al teu carretó
Cistelles amb formatge de cabra i espinacs
Unitats: 4
400 g (Preu per Kg 29.87 €)
Recepta amb més cremositat en el seu farciment, per gaudir encara més d'aquesta típica recepta francesa, elaborada amb una fina pasta de full amb formatge de cabra i espinacs selectes.
Descripció tècnica:
Pasta fullada amb mantega, farcit de formatge de cabra al natural i espinacs a la crema. Ultracongelat.
Conservació:
Conservar al congelador de *** a -18 °C.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* 20 rue Bernard Palissy - CS 60038 69808 Saint Priest CEDEX / France
farciment 50% (formatge de cabra 14% (llet de cabra, sal, ferments làctics, quall microbià), espinacs 13%, aigua, crema fresca 7%, midó de blat de moro modificat, rovell d'ou pasteuritzat, sal marina, pebre blanc), pasta de full 50% (farina de blat, mantega 15%, aigua, rovell d'ou pasteuritzat, sal marina).
Pot contenir: fruites de closca, crustacis, peix, soja, api, mostassa, sèsam, mol·luscs.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 1098 kJ |
Valor Energètic Kcal | 264 kcal |
Greixos | 18,0 g |
dels quals saturats | 12,0 g |
Hidrats de carboni | 18,0 g |
dels quals sucres | 0,9 g |
Fibra alimentària | 1,5 g |
Proteïnes | 6,7 g |
Sal | 1,0 g |
Al forn: Col·locar les cistelles sense descongelar sobre una safata de forn coberta amb paper de forn, enfornar a la part central del forn preescalfat a 200°C i escalfar durant 25-30 minuts a 180°C.
Servir immediatament.