Carbassa farcida de Halloween

Carbassa farcida de Halloween

Dificultat
Temps de preparació: 60 min

Productes relacionats

Atreveix-te amb aquesta recepta, és terroríficament deliciosa!
  • 1 carbassa
  • 200 g arròs basmati primavera (art. 0793)
  • 2 bosses de verduretes rostides per a microones (art. 8773)
  • 500 g xampinyons lamintas(art. 8786)
  • Mozzarella ratllada 
  • Pebre al gust 
  • Oli d'oliva verge extra
  1. Talla la part de dalt de la carbassa i reserva la tapa.  
  2. Amb l'ajuda d'una cullera retira les llavors de la carbassa. Col.loca en una safata de forn la carbassa i la tapa. Forneja 45 minuts a 180º. Punxa amb la punta d'un ganivet per comprovar que és tova. 
  3. Mestrestant, prepara la resta d'ingredients per separat. Fes l'arròs en una paella amb un rajolí d'oli i reserva-ho. Les verduretes al microones i el xampinyó a la paella. Quan tinguis tot llest, bareja-la a paella. 
  4. Treu la carbassa del forn i farceix. Afegeix la mozzarella i emporta-te-la al forn fins que es fongui.