Atreveix-te amb aquesta recepta, és terroríficament deliciosa!
1 carbassa
200 g arròs basmati primavera (art. 0793)
2 bosses de verduretes rostides per a microones (art. 8773)
500 g xampinyons lamintas(art. 8786)
Mozzarella ratllada
Pebre al gust
Oli d'oliva verge extra
Talla la part de dalt de la carbassa i reserva la tapa.
Amb l'ajuda d'una cullera retira les llavors de la carbassa. Col.loca en una safata de forn la carbassa i la tapa. Forneja 45 minuts a 180º. Punxa amb la punta d'un ganivet per comprovar que és tova.
Mestrestant, prepara la resta d'ingredients per separat. Fes l'arròs en una paella amb un rajolí d'oli i reserva-ho. Les verduretes al microones i el xampinyó a la paella. Quan tinguis tot llest, bareja-la a paella.
Treu la carbassa del forn i farceix. Afegeix la mozzarella i emporta-te-la al forn fins que es fongui.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.