Canelons prèmium de Marisc

Canelons prèmium de Marisc

ES8160
8160
Disponible
19,95 €

1000 g (Preu per Kg 19.95 €)

Elaborats amb ingredients del mar com el gambot, el lluç i el rap, tot refinat amb porro i un exquisit brou amb gambetes i crustacis. Fàcil de preparar al forn, ideal per a compartir.

Descripcio te;cnica:
10ncanelonsnfarcits d'una mescla de peix i crustacis, coberts de beixamel i formatgenEmmentalnratllat.nUltracongelat.


Distribuïdor:
www.bofrost.comnbofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420nVillafrancande Còrdova / Espanya

Conservar en congelador de *** a -18°C.

Llet sencera pasteuritzada, fons de marisc 21% (aigua, gambeta, ceba, begudanespirituosa, concentrat de toma;quet, cranc, oli de gira-sol, sal, espe;cies (all, llorer, pebre negre)), se;mola de blat, aigua,ngamba argentinan6%, porro, lluç 3%, oli de gira-sol, rap 3%, farina de blat, formatge (llet pasteuritzada, sal,nfermentsnla;ctics, quall microbia;), mido de blat de moro modificat, pebrot vermell, mido de blat, sal, clara d'ou en pols, gluten, espe;cies (pebre negre). Conte sulfits.

mol·luscs, soia.
Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Forn
Microones

Al forn:nPreescalfarnel forn a 200ºC (forn d'aire 180ºC). Treure l'embolcall, col·locar elsncanelonesnsense descongelar a la safata i fornejarna mitja alçada aprox. 50 - 55 minuts. A continuacio deixeu el producte reposar uns minuts fora del forn abans de consumir.

Al microones: A 800W, Retirar l'embolcall i treure el producte de la safata meta;l·lica. Col·locar el producte sense descongelar en un recipient apte per a microones. A continuacio, introduir el producte 25 min. aprox. A continuacio deixeu el producte reposar uns minuts abans de consumir.



Adverte;ncia: la safata meta;l·lica no ha de tocar les parets del microones. Per favor, llegir les instruccions del fabricant de l'equip.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa