Canelons d'ànec, bolets i foie

Canelons d'ànec, bolets i foie

ES8132
8132
Disponible
13,95 €

675 g (Preu per Kg 20.67 €)

Selecció especial d'ingredients nobles, com ara l'ànec i pollastre, bolets shiitake, nameko i xampinyó, foie gras i un polsim d'espècies, aporten una explosió de sabor i textura en boca.

Descripció tècnica:
Pasta farcida de carn d'ànec, xampinyó (Agaricus bisporus), bolets xiitake (Lentinus edodes), bolet xinès Nameko (Pholiota nameko) i foie gras. Ultracongelat.
 
Distribuïdor:
www.bofrost.com
bofrost S.A.U., Rda los Tejares, 32 ACC 1 1Planta 14008-Córdoba/ Espanya
Conservar en congelador de *** a -18°C.

salsa beixamel (llet sencera pasteuritzada, aigua, oli de gira-sol, farina de blat, pebre negre, sal), farciment cuinat (carn de pollastre, llet sencera pasteuritzada, ceba, carn d'ànec 12%, xampinyó 6%, bolets shiitake 6%, bolet xinès Nameko 6%, greix d'ànec, bloc de foie-gras 3,6% (fetge d'ànec, aigua, sal, pebre negre, sucre, nitrit de sodi, àcid ascòrbic), sal, brandi, pebre negre, oli de gira-sol, midó de patata, fibres vegetals (pèsol, bambú, saragatona)), pasta cuita 18% (farina de blat 33%, sèmola de blat dur, aigua, sal), formatge Emmental (llet pasteuritzada, sal, quall microbià, ferments làctics).

Pot contenir: crustacisoupeixsojamol·luscs

Informació nutricional
Valor Energètic
Valor Energètic Kcal
Greixos
dels quals saturats
Hidrats de carboni
dels quals sucres
Fibra alimentària
Proteïnes
Sal
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu dins del recipient ultracongelat sense tapa a la safata a la part central durant aprox. 40-45 min (forn convencional aprox. 40-45 min).
 
Instruccions de preparació al microones: Cuineu el producte ultracongelat en un recipient apte per a microones amb tapa durant aprox. 13-14 min. Després deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 2 min.

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Api
  • Mostassa