Burrito de pollastre amb salsa de rave japonés

Burrito de pollastre amb salsa de rave japonés

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
Arròs i pollastre sempre són una combinació perfecta. Aquesta recepta afegeix a més l'inconfusible sabor de la salsa wasabi per a crear un plat amb el qual sorprendre a qualsevol dels teus convidats.
  • 400 g de Filetets de pollastre (Art. 1300) 
  • 300 g de Arròs basmati (art. 0793)
  • 4 tortilles de blat de moro
  • 100 g d´Alvocat en daus 
  • 2 cullerades soperes de suc de llimona
  • 80 g de iogurt
  • 2–3 culleradetes de pasta de rave japonès
  • Sal

Obriu el paquet amb la mescla del pollastre tenduri i l’arròs basmati durant 1 minut i escalfeu-lo al microones durant 10 minuts (600 W).

Distribuïu l’arròs sobre les tortilles seguit del pollastre tenduri, enrotlleu-les i talleu-les per la meitat.

Per a la salsa, talleu l’alvocat per la meitat, retireu-ne el pinyol i introduïu-hi una cullera per a treure’n la polpa. Piqueu-ho tot junt amb el suc de llimona fins que aconseguiu una textura de puré.

Finalment, afegiu-hi el iogurt, la pasta de rave japonès i la sal i barregeu-ho bé.

Serviu les tortilles amb la salsa de rave japonès.