No tens productes al teu carretó
Bunyols Supreme de bacallà
Unitats: 21-26
400 g (Preu per Kg 21.50 €)
Assaboreix aquests bunyols de bacallà 32% amb una massa molt tradicional, amb abundant bacallà esqueixat al punt de sal, que es converteixen en un aperitiu saborós, lleuger i irresistible.
Descripció Tècnica:
Bunyols elaborats amb bacallà amb un toc d'all i julivert, precuinats. Producte ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.com bofrost* S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Còrdova / Espanya
aigua, bacallà 32%, farina de blat, oli de gira-sol, midó de blat de moro modificat, clara d'ou en pols, gasificants (difosfats, carbonats de sodi), sal, julivert 0,6%, all en pols 0,4%.
Pot contenir traces de: crustacis, soia, llet.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 745 kJ |
Valor Energètic Kcal | 178 kcal |
Greixos | 7.3 g |
dels quals saturats | 1.2 g |
Hidrats de carboni | 18 g |
dels quals sucres | 1.6 g |
Fibra alimentària | 3 g |
Proteïnes | 8.5 g |
Sal | 2.3 g |
Al forn (6 peces): Preescalfeu el forn a 200 ºC (forn d'aire a 180 ºC), poseu 2 porcions a la safata a una altura mitjana i manteniu-les-hi durant 10-12 min.
A la paella (3 peces): Escalfeu oli abundant i fregiu-hi 1 porció a foc mitjà-alt durant 3-5 min aprox. Gireu-la de tant en tant. A continuació escorreu-la en paper de cuina.
A la fregidora (3 peces): Preescalfeu la fregidora a 180 ºC i fregiu-hi 1 porció durant 3-5 min aprox. A continuació escorreu-la en paper de cuina.
Nom científic: Gadus morhua
El producte no conté: