Broquetes d¿Oktoberfest amb salsa de nabius

Broquetes d¿Oktoberfest amb salsa de nabius

Dificultat
Temps de preparació: 20 min
¡Celebra el Oktoberfest con esta receta!
  • 6 Mini-Leberkäse de Baviera 
  • 6 Mandonguilles de carn mixta (art.8609) 
  • 6 Camembert arrebossat (art.1271) 
  • 1 Brètzel 
  • 2 Cullerades de Nabius (art. 0803) 
  • Crema agra 
  • Sal i pebre 
  • Herbes per a decorar 

Escalfa el forn a 180 ° C i enforna el brètzel durant 12 minuts. 

Enforna el Camembert durant 15 minuts i les Mini-Leberkäse durant 12 minuts. 

Fregeix les mandonguilles durant uns 5 minuts, donant-los la volta diverses vegades. Deixa que el camembert es refredi una mica i talla cada peça per la meitat. 

Per a la salsa de nabius, barreja'ls amb la crema agra i assaona amb sal i pebre. 

Col·loca els ingredients en l'ordre que prefereixis, punxa'ls amb les broquetes de fusta i decora amb herbes. La salsa pots posar-la a part o per damunt. Qüestió de gustos!