Una recepta innovadora i fàcil de fer. Sorprèn els teus convidats amb aquestes delicioses broquetes.
600 gr d'escórpora al natural (art. 0598)
1 cogombre
1 cullerada de menta picada
125 gr de crema de formatge fresc amb herbes
300 gr de cols de brussel.les (art. 1718)
1 cullerada de suc de llimona
200 gr de cansalada
4 cullerades d'oli
Sal, pebre, comí, curri en pols i pebre vermell.
Descongela els filets d'escórpora tapats en el frigorífic durant 4 hores.
Renta, treu les llavors i talla el cogombre en daus. Fes un puré amb la menta i amb la crema de formatge fresc. Després, assaona amb sal, pebre, comí i curri en pols.
Posa en una olla, 200 mil.lilitres d'aigua amb sal i porta-la a ebullició. A continuació, agrega les cols de brussel·les congelades i deixa-les cuinar durant 12 minuts aproximadament a foc mitjà amb la tapa posada. Esbandeix-les amb aigua freda i deixa-les escórrer.
Seca el peix i talla'l en 18 trossos aproximadament. Assaona el peix amb sal, pebre i pebre vermell. Afegeix-li el suc de la llimona.
Talla la cansalada en trossos d'1 cm de gruix.
Ves col·locant els trossos en les broquetes de fusta, alternant peix i cansalada.
Afegeix l'oli a la paella i cuina les teves broquetes durant 3-4 minuts per cada costat.
Decora la broqueta amb menta i llest per a menjar!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.