No tens productes al teu carretó
Broquetes de llagostins i farcellets rostits amb salsa de pebrot i papaia
Deixar descongelar a la nevera els llagostins i la carn durant la nit anterior.
Pelar el pebrot i la papaia, tallar a meitats, retirar les llavors i tallar a daus. Picar les beines del xili sencer.
D’altra banda caramel·litzar el sucre morè, pebrot, papaia i xili amb aigua, salpebrar i coure tapat a foc baix durant una hora.
A continuació batre-ho en puré i reservar dins de recipients de vidre amb tancament hermètic.
Posar en remull les broquetes de fusta. Blanquejar els espàrrecs.
Enrotllar els espàrrecs amb les escalopes (2 unitats per escalopa) i lligar amb cordill.
Muntar les broquetes amb 4 llagostins cadascuna.
Rostir els farcellets i les broquetes durant 4-5 minuts a la graella, girant a la meitat del temps de cocció.
Finalment salpebrar i servir amb la salsa de papaia.