No tens productes al teu carretó
Bol arc de Sant Martí
Prepareu el puré de patates en un plat apte per a microones amb tapa, afegiu 150 g (aproximadament mig got) d'aigua o llet i escalfa-la a 850 W durant 6 minuts. Retira la tapa i remou fins que es formi una massa homogènia.
Escalfa els pèsols i les pastanagues amb 3 cullerades d'aigua en un plat apte per a microones, amb tapa, durant aproximadament 4 minuts a 600 W. Després remena i cuina durant 4 minuts més amb la tapa posada. Després deixa-ho reposar durant uns 2 minuts a temperatura ambient.
Mentrestant, neteja la remolatxa i talla-la a quadrats.
Per cada color de l'arc de Sant Martí, prepareu 1-2 cullerades de puré calent amb les verdures tèbies i assaoneu amb sal i pebre.
Esteneu el puré de patates sobrant en els dos bols i alliseu-ho.
Ara escampeu el puré de verdures sobre del puré de patates formant un semicercle i dibuixeu una línia vermella gruixuda amb la salsa de tomàquet a la vora.
Consell: els pèsols i les pastanagues són perfectes per a decorar.