Una alimentació correcta per a un dia a dia ple d'energia

Nuestro compromiso es contribuir con la mejora de la salud de las generaciones futuras, sin prescindir de la mejor calidad y la placentera experiencia de consumo de nuestros productos. Promover la educación nutricional, sensibilizar a la población y fomentar políticas de mejora de los hábitos alimentarios son tareas de una empresa socialmente responsable, como es bofrost*.

Per què hem de ser conscients de la importància d’una alimentació saludable?

De la mateixa manera que en una part del món es pateix desnutrició, en l'altra cada dia existeixen més casos i un increment de la preocupació pels trastorns alimentaris que en moltes ocasions porten a l’obesitat infantil. 

 

Segons informes de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) cal que es redueixin els riscos de sobrepès a la població i promoure un estil de vida saludable, ja que l'obesitat es considera una epidèmia a escala mundial, ja que moren milions de persones a causa de malalties relacionades principalment amb el sobrepès, com són la diabetis, hipertensió, alguns tipus de càncers, etc. Per aquest motiu, prevenir l'obesitat infantil és una prioritat en el nostre dia a dia i sobretot en la salut pública. 

 

Per a potenciar aquesta prevenció s'ha desenvolupat l'estratègia NAOS, els objectius principals de la qual són: 

 

•          Promoure l'educació nutricional

•          Sensibilitzar a la població

•          Fomentar polítiques de millora dels hàbits alimentaris i d'activitat física.

 

Per descomptat, ajudar en aquesta prevenció és una tasca prioritària d'una empresa socialment responsable, com és bofrost*. Per aquest motiu, hem ampliat els requisits de la nostra garantia Naturfrost, incloent-hi requeriments específics per a productes infantils, d'acord amb les recomanacions de l'estratègia NAOS.

 

En aquesta estratègia es recomana que els greixos no superin el 30% de la ingesta diària, havent de reduir-se el consum de greixos saturats i àcids grassos trans. També es té en compte i s'aconsella la moderació del consum de productes alts en sucres simples, com són les llaminadures, els dolços i els refrescos.

 

Reduir el consum de sal, és una altra de les propostes de l'OMS per a afavorir aquesta prevenció i reforçar la idea que una alimentació sana i saludable és fonamental per a mantenir el nostre estat de salut en bones condicions.

 

Les exigències d’aquest repte que ens hem proposat complir a nivell, s’estan adaptant gradualment, com per exemple, es pot veure en els següents productes:

 


  • Hem adaptat la recepta dels nostres Polletsreduint-ne la quantitat de sal. Si acostumem als nens a menjar amb menys sal, tindran un paladar menys exigent per a aquest condiment, i això en el futur pot evitar malalties associades al seu consum.

 


  • Del nostre entranyable boCharlyn’hem eliminat el greix vegetal substituint-lo per greix lacti i el glacejat de cacau per xocolata. 

 


  • Del nostre pràctic assortiment Kids-Boxn’hem reduït el percentatge de sucre dels seus ingredients, per a poder gaudir-lo amb tranquil·litat i sense remordiments.

 

Però aquesta mesura només acaba de començar, pròximament reduirem el contingut en sucre tant dels Frutiscom del nostre Kunterbunt.