Trucs per preparar el teu bacallà

El bacallà és un dels peixos més versàtils i deliciosos que podem gaudir a la cuina. I… quina millor manera per tancar el mes del peix que 4 trucs perquè el teu bacallà conservi tot el seu sabor i propietats? I el millor de tot, fàcils i ràpids!

Tip #1: Que no se'n vagi el suc del teu peix!

Si a tu també se t'escapa el suc del teu peix quan ho confites, amb aquests tres senzills passos, ja no et passarà més. Més fàcil impossible!

  1. En una paella poseu l'AOVE, oli alt oleic i l'all aixafat.
  2. Deixa-ho posar l'all i cuina'l a baixa temperatura. Un cop l'all estigui daurat, retira la paella del foc. Incorpora el llom de bacallà i deixa-ho submergit durant 5 minuts aproximadament.
  3. Un cop passat el temps, podràs comprovar que el teu peix està cuinat i que tots els sucs es troben dins del bacallà.

Tip #2: Un bacallà molt més sucós!

Perquè el teu peix quedi molt més tendre, aquí tens el truc ideal! En un bol posa els teus lloms de bacallà i afegeix-hi llet i un all. Deixa-ho macerar durant 2 hores i quan ho cuinis… estarà més sucós que mai!

Tip #3: La millor cocció per al bacallà!

Si busques el punt perfecte a la cocció del teu bacallà, et portem una forma que segur et quedarà al punt perfecte.

  1. En una olla posa aigua a bullir.
  2. Un cop arrenqui el bull, retira l'olla del foc i submergeix el bacallà durant 3 minuts. Les seues lasques se separaran soles!


Tip #4: cuina-ho a l'airfryer!

Sens dubte, si el que busques és menjar el teu bacallà de manera saludable i deliciosa, aquest serà la teva manera d'ocupació favorita!

  1. Posa el llom de bacallà a la cistella del teu airfryer i pinta'l amb una mica d'oli.
  2. Programa a 180º durant 7 minuts. El toc perfecte perquè quedi al punt!


I si vols donar-li un toc especial, acompanya'l d'algunes verdures. Un plat sucós, sa i deliciós! Amb aquestes 4 recomanacions, preparar el teu bacallà serà molt més senzill i deliciós! És igual com ho preparis, amb aquests trucs et quedaran com mai. Què aprofiteu!