No tens productes al teu carretó
El bacallà és un dels peixos més versàtils i deliciosos que podem gaudir a la cuina. I… quina millor manera per tancar el mes del peix que 4 trucs perquè el teu bacallà conservi tot el seu sabor i propietats? I el millor de tot, fàcils i ràpids!
Tip #1: Que no se'n vagi el suc del teu peix!
Si a tu també se t'escapa el suc del teu peix quan ho confites, amb aquests tres senzills passos, ja no et passarà més. Més fàcil impossible!
Tip #2: Un bacallà molt més sucós!
Perquè el teu peix quedi molt més tendre, aquí tens el truc ideal! En un bol posa els teus lloms de bacallà i afegeix-hi llet i un all. Deixa-ho macerar durant 2 hores i quan ho cuinis… estarà més sucós que mai!
Tip #3: La millor cocció per al bacallà!
Si busques el punt perfecte a la cocció del teu bacallà, et portem una forma que segur et quedarà al punt perfecte.
Tip #4: cuina-ho a l'airfryer!
Sens dubte, si el que busques és menjar el teu bacallà de manera saludable i deliciosa, aquest serà la teva manera d'ocupació favorita!
I si vols donar-li un toc especial, acompanya'l d'algunes verdures. Un plat sucós, sa i deliciós! Amb aquestes 4 recomanacions, preparar el teu bacallà serà molt més senzill i deliciós! És igual com ho preparis, amb aquests trucs et quedaran com mai. Què aprofiteu!