No tens productes al teu carretó
Un dels peixos més versàtils i saborosos de la nostra gastronomia: el bacallà. Saps com treure el màxim profit en les teves preparacions?, coneixes els trucs perquè el bacallà et quedi com a un@ autèntic@ xef?
T'ho expliquem tot!
La temporada de bacallà fresc arriba amb la tardor i finalitza amb la primavera, encara que podem disposar d'aquest peix tot l'any, dessecat o salat, congelat, fumat, en llauna i també com a ous de bacallà. Quin és el teu favorit?
A més de múltiples formes de preparació, amb aquest peix s'obtenen diversos derivats com l'oli de fetge de bacallà, amb alt contingut en vitamines D i A, nutrients essencials pel nostre organisme. Ho sabies?
El bacallà és un peix d’allò més aprofitable. Fàcil d'aconseguir i amb moltes possibilitats de preparació, a bofrost* et recomanem que ho preparis a la paella i al forn, amb verdures i gambes, amb bolets, amb poma i canyella o amb pebrots del Piquillo. Cada guarnició o acompanyament millorarà la seva presentació i propietats i et donarà un extra de creativitat a la cuina.
I a tu, com t'agrada més preparar-ho?