Passeu un Halloween de por!

Si ets dels que gaudeixen d'aquestes festes i t'agrada muntar els teus propis menjars i sopars “de por”, a bofrost* et portem unes idees d'allò més originals perquè celebris un autèntic Halloween amb la família i amb els amics.

Espinacs a la crema amb castanyes

Plat saludable, fresc i propi de la tardor. La importància de menjar productes de temporada ho trobem en els beneficis que ens aporten els aliments d’aquesta temporada.

Baix en calories, podem bullir els espinacs i acompanyar-los d'una suau crema a base de nata vegetal i castanyes rostides triturades. Aconseguirem un plus en nutrients i el millor sabor de la tardor.

Gran raviolis de carabassa i Mozzarella amb pesto de nous

Pasta fresca a l'ou autèntica italiana amb dos farcits: crema de carabassa i formatge Mozzarella. Una combinació sorprenent per la vista i pel paladar que no deixa indiferent. Llest bullit en només 6 minuts. Acompanya-la amb un pesto casolà de nous, sorprenent!

Carn de boví amb verdures en papillota i picada de fruita seca

Selecte tall de boví de prestigiós origen sud-americà, tallat en pràctiques porcions d'un sabor i una textura espectacular. Perfecta pels amants de la carn vermella i pels que vulguin donar-se un bon homenatge. Combina-la amb un papillota de verdures de temporada amb un bon raig d'oli d'oliva i una picada de fruita seca de l'època com avellanes o festucs, insuperable!

I les nostres postres favorites, pastís de pastanaga!

Seguint la recepta autèntica, amb un pa de pessic casolà i esponjós, elaborat amb ingredients naturals com pastanagues i nous picades, i amb una exquisida cobertura de crema de formatge amb mantega. Aquest és el nostre pastís de pastanagues, tan casolà i natural com el que podries fer a casa, només cal descongelar-lo, no et podràs resistir…