Menú Nit de cap d'any

La Nit de cap d'any és una data especial. És el moment per acomiadar l'any que marxa i el moment dels bons propòsits per l’any vinent. Perquè l'últim sopar de l'any sigui especial, a bofrost* t'oferim una proposta irresistible.

Seu a taula que de la resta ens encarreguem nosaltres!

Uns entrants de luxe

Per fer venir gana et proposem la nostra espectacular Crema de llamàntol, suau i delicada, de textura molt fina i sabor intens, autèntic. Tot un encert!

I les nostres clàssiques Vieires al xampany, una recepta molt especial amb un 30% de carn de vieira i salsa de xampany que farà les delícies de la taula de la Nit de cap d'any.

El nostre plat fort, la nostra millor aposta

Milfulls de sucós filet amb poma i foie d'ànec, tot acompanyat de salsa al Porto. Segur que només lleguin et fa venir aigua a la boca amb aquesta delícia. No deixis de servir-te una copa de vi negre i una bona guarnició. Nosaltres et suggerim el nostre Lar de Paula, un Rioja criança procedent de la regió alabesa, i les nostres reeixides Cebes tendres de Boretto a la graella, un plat únic!

Tancar amb brillantor ... abans de prendre el raïm

Tot just abans de començar un any nou, acomiadem el sopar amb unes postres inigualables. Un deliciós Crocanti de torró de Xixona amb una cruixent capa d'ametlla caramel·litzada al voltant. 

I ara sí, estem preparats per donar la benvinguda al nou 2018, Feliç any nou!