No tens productes al teu carretó
Atenció! Els preus han canviat. El teu carret s'actualizarà.
Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
El Nadal és un període de celebració, festes i tiberis. Això es tradueix, a vegades, en certs riscos que hauríem de tenir en compte abans de llançar-nos de cap a les celebracions nadalenques. Menjar amb control, gaudir de cada mos o deixar passar el temps necessari entre àpats són alguns dels consells que volem oferir-te, ens llegeixes?
Dinars i sopars abundants poden quadruplicar la possibilitat de patir un infart de cor, només dues hores després d'haver menjat!
Quan una persona menja gran quantitat d’aliments i a més molt calòrics, l'aparell digestiu ha de treballar el doble per digerir tot aquest excés. Segons els experts, després d'un dinar excessiu, el cor ha de treballar a màxim rendiment durant 6 hores per ajudar a fer la digestió.
A tots ens agrada gaudir del plaer de menjar i a les festes nadalenques preparem bons àpats però un dels nostres consells és menjar amb moderació.
Menjar amb moderació no sempre és fàcil, però pot ser igual o més plaent i a més, més saludable. Moderar la ingesta d'aperitius, reduir les porcions dels plats, controlar el consum d'alcohol tot i que no ens moguem de casa i no abusar de dolços que fan molt pesades les digestions són les millors recomanacions per a aquestes festes.
Tot l'any som conscients de la importància pel nostre organisme de fer exercici i moure'ns però per festes ho oblidem ràpidament i ens tornem molt més sedentaris. I és que les vacances estan per descansar i relaxar-se, però moure’s una mica entre dinar i dinar ens ajudarà a assimilar molt millor tots els nutrients ingerits, així com a cremar algunes calories i fer un forat pel poper àpat, t'apuntes?
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.