Després dels àpats nadalencs, ¡cuida't de nou!

El Nadal és un període de celebració, festes i tiberis. Això es tradueix, a vegades, en certs riscos que hauríem de tenir en compte abans de llançar-nos de cap a les celebracions nadalenques. Menjar amb control, gaudir de cada mos o deixar passar el temps necessari entre àpats són alguns dels consells que volem oferir-te, ens llegeixes?

Menjar amb moderació

Dinars i sopars abundants poden quadruplicar la possibilitat de patir un infart de cor, només dues hores després d'haver menjat!

Quan una persona menja gran quantitat d’aliments i a més molt calòrics, l'aparell digestiu ha de treballar el doble per digerir tot aquest excés. Segons els experts, després d'un dinar excessiu, el cor ha de treballar a màxim rendiment durant 6 hores per ajudar a fer la digestió.

A tots ens agrada gaudir del plaer de menjar i a les festes nadalenques preparem bons àpats però un dels nostres consells és menjar amb moderació.

Menjar amb moderació no sempre és fàcil, però pot ser igual o més plaent i a més, més saludable. Moderar la ingesta d'aperitius, reduir les porcions dels plats, controlar el consum d'alcohol tot i que no ens moguem de casa i no abusar de dolços que fan molt pesades les digestions són les millors recomanacions per a aquestes festes.

Entre dinar i dinar, mou-te!

Tot l'any som conscients de la importància pel nostre organisme de fer exercici i moure'ns però per festes ho oblidem ràpidament i ens tornem molt més sedentaris. I és que les vacances estan per descansar i relaxar-se, però moure’s una mica entre dinar i dinar ens ajudarà a assimilar molt millor tots els nutrients ingerits, així com a cremar algunes calories i fer un forat pel poper àpat, t'apuntes?