No tens productes al teu carretó
Existeixen molts mètodes per cuinar els aliments, per exemple al vapor, a la planxa, al forn… No obstant això, i com comenten els experts en alimentació, no totes les coccions són igual de saludables ni tenen el mateix impacte sobre la salut. Cal apostar per hàbits saludables fins i tot en la forma en la qual elaborem els aliments, perquè d'aquesta forma se’n preservin les seves qualitats nutritives.
Tendim a creure en falsos mites que condicionen la nostra rutina i que, per falta d'informació, de vegades condicionen també la nostra alimentació. Molts de nosaltres creiem que certs aliments engreixen o bé que són perjudicials per a la salut, no obstant això en moltes ocasions no depèn tant de l'aliment com del mètode de cocció. Per aquest motiu, en moltes ocasions no cal canviar d'aliments sinó d'hàbits i de costums a l'hora de cuinar.
La clau, segons els experts, és saber com cuinar els aliments perquè resultin saludables, sent el forn i la cocció al vapor els reis de la cuina sana.
Aprèn a cuinar de manera correcta i aconsegueix una vida saludable, gaudint de grans aliments de forma sana. A bofrost* tenim una gran varietat de productes que podràs cuinar al vapor, a la planxa, al forn i en wok. Només cal seleccionar-los i gaudir del veritable sabor d'una cuina sana.