Menjar tradicional per a una època especial

Arriba una època en què la tradició i l'alimentació s'uneixen per a crear receptes dignes de grans cuiners. Plats plens de passió que ompliran la teva taula del millor sabor. Un sabor inigualable amb ingredients de sempre. T'animes a saber més sobre el menjar típic de Setmana Santa?

Les postres estrella: les llesques amb ou

Potser podem dir que és el dolç per excel·lència de la Setmana Santa i podem provar-la en qualsevol punt d'Espanya, no obstant això, a Madrid sigui el lloc on més presència pugui arribar a tenir. No obstant això, a les cases de milers d'espanyols tradicionals són molt típiques, per la qual cosa us animem que gaudiu d'aquest manjar en uns dies plens de moments inoblidables amb la teva família i amics. Aquestes postres a base d'una llesca de pa empanada de llet, arrebossada en ou i fregida en oli d'oliva verge. Si no tens temps o no saps com fer-les en bofrost* tenim delicioses llesques amb ou llestes per a tu.

Mones de Pasqua per a celebrar el moment més dolç

Més enllà de les tradicionals llesques amb ou hi ha molts altres plats típics que varia segons la regió. Ens agradaria destacar la Mona de Pasqua, unes postres deliciosos i típiques de Catalunya, València, Murcia, Castella-la Manxa i alguna que una altra regió d'Espanya. Es tracta d'una recepta molt tradicional en cadascun d'aquests llocs. Té forma de corona i manté els ous cuits, que per a donar més creativitat al plat, poden pintar-se de colors o sobre un base de bescuit farcit de crema o xocolata. Deliciós!

Flores com a postres per a decorar la teva taula

Les flors de Setmana Santa són molt atractives pel seu sabor però sobretot per la seva peculiar forma. Posseeixen una textura dolça i cruixent i són típiques de la zona de Castella i Lleó. El truc està a donar-li la grassor necessària a la massa crua perquè surtin realment delicioses. Així mateix, cal fregir-les en un bon oli, suau i net i ja tenim llista les nostres delicioses postres per a compartir amb els teus sers estimats. Uns moments molt dolços que t'ompliran d'energia.

Ous de Pasqua per a celebrar la litúrgia

Els ous de pasqua són les postres perfectes per a petits i majors. La sobretaula plena de tradició que deixaran amb la boca oberta fins a a els menys aficionats al dolç. Fets de xocolata i amb forma d'ou es converteixen en un veritable reclam per a finalitzar unes festes plenes de passió. En bofrost* no volem quedar-nos sense el nostre trosset de tradició i tenim els nostres particulars Ous de Pasqua. Celebrem junts un festivitat plena d'il·lusió i bon sabor.