No tens productes al teu carretó
Arriba una època en què la tradició i l'alimentació s'uneixen per a crear receptes dignes de grans cuiners. Plats plens de passió que ompliran la teva taula del millor sabor. Un sabor inigualable amb ingredients de sempre. T'animes a saber més sobre el menjar típic de Setmana Santa?
Potser podem dir que és el dolç per excel·lència de la Setmana Santa i podem provar-la en qualsevol punt d'Espanya, no obstant això, a Madrid sigui el lloc on més presència pugui arribar a tenir. No obstant això, a les cases de milers d'espanyols tradicionals són molt típiques, per la qual cosa us animem que gaudiu d'aquest manjar en uns dies plens de moments inoblidables amb la teva família i amics. Aquestes postres a base d'una llesca de pa empanada de llet, arrebossada en ou i fregida en oli d'oliva verge. Si no tens temps o no saps com fer-les en bofrost* tenim delicioses llesques amb ou llestes per a tu.
Més enllà de les tradicionals llesques amb ou hi ha molts altres plats típics que varia segons la regió. Ens agradaria destacar la Mona de Pasqua, unes postres deliciosos i típiques de Catalunya, València, Murcia, Castella-la Manxa i alguna que una altra regió d'Espanya. Es tracta d'una recepta molt tradicional en cadascun d'aquests llocs. Té forma de corona i manté els ous cuits, que per a donar més creativitat al plat, poden pintar-se de colors o sobre un base de bescuit farcit de crema o xocolata. Deliciós!
Les flors de Setmana Santa són molt atractives pel seu sabor però sobretot per la seva peculiar forma. Posseeixen una textura dolça i cruixent i són típiques de la zona de Castella i Lleó. El truc està a donar-li la grassor necessària a la massa crua perquè surtin realment delicioses. Així mateix, cal fregir-les en un bon oli, suau i net i ja tenim llista les nostres delicioses postres per a compartir amb els teus sers estimats. Uns moments molt dolços que t'ompliran d'energia.
Els ous de pasqua són les postres perfectes per a petits i majors. La sobretaula plena de tradició que deixaran amb la boca oberta fins a a els menys aficionats al dolç. Fets de xocolata i amb forma d'ou es converteixen en un veritable reclam per a finalitzar unes festes plenes de passió. En bofrost* no volem quedar-nos sense el nostre trosset de tradició i tenim els nostres particulars Ous de Pasqua. Celebrem junts un festivitat plena d'il·lusió i bon sabor.