Cuina baixa en greix 'al microones!

Sovint pensem com treure el màxim profit als nostres plats cuinant amb poc greix i mantenint totes les seves propietats. Sabies que el microones és una opció segura que prepara cada aliment mantenint les seves propietats nutricionals?

Segueix llegint, t’expliquem com!

El microones, el nostre gran aliat

El microones no és només un electrodomèstic que fem servir per escalfar la carmanyola o un got de llet, podem treure-li molt més profit guanyant en salut.

Quan es tracta de cuidar-nos, pensem directament en cuinar a la planxa, amb amanides i amb fruita fresca. Però hi ha un munt d’alternatives sanes i molt baixes en greixos per poder preparar al microones on es cuina escalfant l'aigua interior de l'aliment.

Plats tradicionals com la truita de patates poden començar a cuinar-se al microones, posant la patata i la ceba amb unes gotes d'aigua i una mica de sal. D'aquesta manera eliminem l'excés d'oli si ho comparem a la paella i reduïm el greix del plat.

També, molts dels nostres productes com verdures i plats preparats pots fer-los al microones, Que ho sabies?

Dolços, també al microones!

Fins i tot es poden preparar dolços al microones, no ho sabies? Només has de fer la massa d'un pa de pessic, per exemple, i omplir mitja tassa d'esmorzar (no l’omplis més perquè pugui fer-se bé), ficar-ho 6-7 minuts a 800W i ja tens a punt el teu mini pa de pessic!

 

El microones és molt més del que imagines!