Sopars rics per a la tornada a l'escola

Idees per a sopars ràpids i acabar el dia de la millor forma!

A més de proposar-vos unes quantes receptes riques per a la tornada a l'escola que funcionen, us donarem unes recomanacions de productes perquè els pugueu combinar al vostre gust, afegir o substituir aliments per fer-ho personalitzat i adaptat a les vostres necessitats i preparar uns sopars increïbles.

A bofrost* tenim un ampli catàleg amb varietat d'aliments que podem conjuntar al nostre gust i estem segurs que faran els dinars i sopars més divertits.

  • El peix sabem que és un dels aliments que més costa introduir els petits, però pel seu alt contingut nutritiu no podem passar per alt. Els happy Fish o els palets de lluç són una divertida manera de fer que el peix encaixi en la seva alimentació. Sempre els pots acompanyar de verdures i així fer els plats més complets i nutritius, com ara els pèsols de bofrost*, que sempre s'han caracteritzat per la seva textura suau i faran que els nens gaudeixin menjant!
  • Gran quantitat de vitamines i minerals són aportats pel pit de pollastre. Potassi, calci, magnesi, fòsfor, ferro… són alguns dels minerals que posseeix. Com no inclourem aquest aliment a la seva dieta? Però… i si ho fem més complet encara? Amb els filets de pollastre amb espinacs ho tenim tot en un i és una deliciosa forma de menjar verdura gairebé sense que se n'adonin. Sabem que és una tasca àrdua aconseguir que mengin vegetals, per la qual cosa et portem la solució en un únic producte. El pots combinar amb les divertides lletres de patata que els nens els encanten i segur que el sopar serà entretingut! També podem combinar els sucosos Nuggets de pollastre o Chicken Zoo amb la minestra de verdures romanesc. Diversió i nutrició juntes, farà que la taula s'ompli de color i sabor i gaudim del sopar.

Vols idees de receptes?

Si tens una mica més de temps, et proposem aquestes tres receptes fàcils on estan inclosos peix, carn i verdures perquè la setmana sigui completa i els nens recuperin tota l'energia per tornar l'endemà a l'escola amb més força que mai.

Rotllets d'estiu

Ingredients per a 6 rotllos:

  • 6 fulls de paper d'arròs
  • 12 cullerades d'arròs blanc per a microones (art. 8774)
  • 4 cullerades de mongetes princesa (art.0719)
  • 3 cues de gamba llagostinera (art.8514)
  • 1/2 ceba vermella
  • 3 cullerades de pebre vermell (art.8743)
  • 3 cullerades de pebrot groc (art.8743)
  • 3 florets de bròcoli (art.8745)
  • Sal i pebre
  • Salsa de soja

Preparació:

  1. Poseu l'arròs al microones durant 4 minuts i deixeu-ho refredar.
  2. Coeu les verdures uns 5 minuts i després refredeu-les. Mentrestant, deixem que les gambes es vagin descongelant.
  3. Refredem tots els ingredients i omplim un bol amb aigua tèbia.
  4. Submergim el paper d'arròs a l'aigua durant uns segons i després el col·loquem en un lloc pla.
  5. Cobrim amb ell les verdures i gambes i hi tirem unes tres 3 cullerades d'arròs.
  6. Enrotllem les làmines del paper d'arròs amb el contingut de cada rotlle. I llestos per menjar!

Bacallà amb bròcoli i patates a rodanxes

Ingredients:

  1. Lloms de bacallà al natural
  2. 250 g de Bròcoli (art. 8745)
  3. 250 g de patates
  4. 3 cullerades de pa ratllat
  5. 2 pebrots
  6. 2 cullerades de Ceba picada
  7. Oli d'oliva verge extra
  8. Farigola
  9. Mantega
  10. Sal i pebre


Preparació:

  1. Descongelem i escorrem els lloms de bacallà. Rentem dos pebrots i els tallem a daus. Hi afegim tres cullerades d'oli d'oliva a una paella i sofregim la ceba. Afegim també el pebrot.
  2. En una cassola afegim el pa ratllat, el sofregit de ceba i pebrot, un pessic de pebre, farigola i una mica de sal.
  3. En una paella posem oli d'oliva, hi afegim el bròcoli i les patates tallades a rodanxes. Cuinem i remenem a poc a poc fins que es faci.
  4. En una safata per a forn, col·loquem un llom de bacallà, afegim a sobre el sofregit anteriorment preparat, juntament amb una branqueta de farigola i fiquem al forn a 200 º durant 12 minuts. Servim amb el bròcoli i les patates a rodanxes i llest!

Hamburguesa de vedella

Ingredients:

  • Pa d'hamburguesa
  • 1 Terneríssima a la Mozzarella
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 1 ceba morada
  • 2 tomàquets
  • Enciam

Preparació:

  1. Obrim el pa d'hamburguesa per tenir-ne dues meitats.
  2. Tallem el carbassó, la pastanaga i la ceba a rodanxes finites. Juntament amb el tomàquet i l'enciam col·loquem tot sobre el pa d'hamburguesa.
  3. Fem la Vedella a la mozzarella en una paella, sense descongelar, a foc mitjà durant 8 minuts, amb una mica d'oli i voltejant de tant en tant.
  4. Podem afegir la salsa que vulguem per fer el sopar encara més sucós!