No tens productes al teu carretó
Atenció! Els preus han canviat. El teu carret s'actualizarà.
Si us plau, identifica't si tens una compta amb nosaltres.
La tardor és època de recuperar plats calents i preparacions amb el millor d'aquesta temporada de fulles caigudes i olor a foc.
Què et sembla sorprendre als teus convidats amb un sopar especial?, o gaudir tu mateix d'un menjar exquisit sense dedicar-li més temps que el de posar una paella a escalfar…?
Per a això et proposem un parell de receptes molt originals i pròpies de la tardor, mireu!
Amanida tèbia de moniato, bolets i gorgonzola:
Posa a rostir un moniato sencer amb la seva pell i renta unes fulles de canonges.
Posa en una paella una mica d'oli d'oliva i el nostre Saltat de bolets.
Quan tinguis els ingredients a punt, col·loca els canonges en un bol i pica a trossos grans el moniato pelat, afegeix el Saltat de bolets i uns trossos de gorgonzola, i, a gaudir!
Aprofita qualsevol ocasió per portar a taula els sabors més autèntics de la cuina marroquina i delecta't amb els seus sabors orientals…
Tagín de lluç amb couscous
Cobreix el recipient on ho vagis a cuinar (un atuell o cassola de fang) amb oli d'oliva verge. Tallem en rodanxes 4 o 5 patates pelades i les afegim. Rentem i tallem en rodanxes 1 ceba petita pelada i 2 tomàquets grans. Fem una nova capa amb les rodanxes de ceba i la cobrim amb les rodanxes de tomàquet.
A continuació, trossegem dos Filets de lluç i els salpebrem. Col·loquem els trossos de peix sobre la capa anterior i empolsem per damunt 2 dents d'all mòlts, 3 cullerades de comí, 1 culleradeta de pebre vermell i un grapat de julivert fresc. Ho cuinem a foc fort durant 21 minuts i servim com a guarnició una ració del nostre Couscous de verdures i 1 llimona.
Aprofitant que la tardor també és temps de carns, prepara un plat per llepar-se els dits per gaudir d’un bon diumenge a casa.
Rostit de xai, verdures i castanyes
Comencem picant la ceba molt final. Daurem en una cassola a foc mitjà amb un bon raig d'oli i afegim els trossos de cuixa de xai per guisar. Afegim unes gotes d'un bon vi negre, i deixem que evapori l'alcohol un parell de minuts. Afegim uns 200ml de brou, un polsim de canyella, clau, nou moscada i llorer. Salpebrem i coem a foc molt lent durant 1 hora, o fins que el xai estigui tendre.
Passat una bona estona, incorporem les castanyes pelades i guisem molt suaument durant uns 15 minuts, movent la cassola de tant en tant perquè la salsa espesseixi.
Per servir, acompanyem amb una ració de Verduretes rostides per a microones i llest!
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.