¡Porta l'Oktoberfest a casa teva!


L'Oktoberfest és el festival més gran del món i un indret meravellós per als fanàtics de la bona cuina. Descobreix-ho! L'Oktoberfest es porta a terme a l'actual Theresienwiese de Munic des de 1810. El que va començar com una carrera de cavalls amb motiu del casament de Ludwig von Bayern i la princesa Teresa és ara el festival més gran del món i un lloc meravellós per als fanàtics de la bona cuina. Amb les receptes adequades, pots portar fàcilment l'Oktoberfest i els deliciosos clàssics de l'Oktoberfest a casa seva.

Delícies que no haurien de faltar


Salsitxes blanques La salsitxa blanca pertany a l'Oktoberfest com la cervesa, el dirndl i els lederhosen. Hi ha tota mena de regles entrellaçades al voltant de la icònica salsitxa escaldada: per exemple, "No es permeten salsitxes de vedella després de les 12 del migdia". I "Weisswurst no es talla, sinó que s'enrotlla". Papperlapapp! La salsitxa blanca es menja quan i com és popular; ara també hi ha un acord a l'Oktoberfest. El color clar de les salsitxes blanques es deu a la fina vedella utilitzada. Tenen un sabor particularment deliciós amb mostassa dolça i pretzels bavaresos. La preparació de la nostra salsitxa blanca original de Munic és molt senzilla: posar les salsitxes blanques congelades en aigua bullint, lleugerament salada i cuinar durant cinc minuts en aigua bullint amb la tapa oberta. Després deixar-ho bullir a foc lent amb la tapa posada durant deu minuts a foc lent. A punt per servir!



Leberkäs Leberkäs 'és, per una banda, un bon entrepà amb cervesa i per altra banda, és particularment popular entre els nens a causa del seu sabor suau i consistència delicada. Durant la producció, la carn de porc o de cap de bestiar utilitzada es processa finament i es cuina en aigua calenta, però no es fuma ni es barreja amb espècies fortes. També és important que el Leberkäse original en realitat contingui fetge. El Leberkäse se serveix amb pretzels o en un rotlle com un rotlle Leberkäse. També hi ha mostassa dolça, una preparació de mostassa endolcida amb sucre o mel. Els abundants plats bavaresos de carn requereixen acompanyaments adequats que han de ser ràpids de preparar i autèntics. Com completar el bufet d'Oktoberfest amb abundants acompanyants:


 


Pretzel Un bon pretzel té un sabor diví i és una part essencial de l'Oktoberfest. Ja sigui en bucle clàssic o en barra de pretzel. És cruixent, ben daurat per fora, sucós i aromàtic per dins. La cervesa adequada A l'Oktoberfest de Munic se serveix l'anomenada cervesa Oktoberfest o Märzen, uns set milions de litres inimaginables cada any. La cervesa Oktoberfest és una cervesa lleugera de fermentació inferior amb un fort contingut d'alcohol del sis per cent. Només mitja dotzena de cerveseries de Munic tenen permís per elaborar la cervesa del festival. S'aplica la Llei de Puresa de Munic de 1487: els ingredients que no siguin llúpol, malt, llevat i aigua estan estrictament prohibits. Una cervesa freda d'Oktoberfest, per descomptat, no hauria de faltar a l'Oktoberfest. Pots aconseguir-ho a gairebé totes les botigues de begudes durant l'Oktoberfest. Molt important: no confonguis la cervesa Oktoberfest amb la cervesa de blat. Aquesta també és típicament bavaresa, però una cervesa completament diferent que s'elabora amb una proporció particularment alta de malt de blat.


 


Mini berlines Deixa que el teu Oktoberfest acabi dolçament. Les famoses mini berlines de xocolata són petits plaers per a moments molt grans! No oblidis provar aquestes postres especials, amb abundant farciment a base de cacau i avellanes, en una massa suau i esponjosa. Irresistible! Et desitgem un bon Oktoberfest i diem: O'zapft és!