No tens productes al teu carretó
Sovint ens preguntem si es poden consumir gelats amb baix contingut en sucres i quins serien els més adients. Conèixer els diferents tipus de gelats, els seus ingredients i la forma d'elaboració ens ajudaran a triar un gelat o un altre segons cada cas. Per garantir la nostra millor oferta per a tots els nostres clients, bofrost* compta amb una línia de gelats amb un 30% menys de sucre.
Podem classificar de moltes maneres els gelats, però possiblement aquesta sigui la més senzilla i útil davant la nostra elecció. De crema o de gel? Els gelats lactis, fets amb una base de crema (nata, llet, iogurt) tenen més quantitat de greix i gairebé sempre més quantitat d'hidrats de carboni que sol traduir-se en més sucre. Encara que, si triem un gelat sense sucres afegits, pel fet que la galeta i la llet tenen un alliberament dels seus propis sucres més lents, seria el millor aliat en èpoques de calor. Els gelats de gel solen portar sucs amb una gran quantitat de sucres simples que perjudicaran l'estat del diabètic.
Segons en quina situació ens trobem, podem decidir-nos per un tipus de gelat o un altre. A la piscina, a la platja o al parc gairebé sempre podrem trobar tot tipus de varietats de gelats. Per això, tindrem en compte que els gelats amb contingut reduït en sucres aportaran menys sucre i calories. Prendrem el gelat amb el menjar a mode de postres, o amb el berenar perquè la seva absorció sigui més lenta i l'alliberament de glucosa a la sang sigui més controlat. Torró de Xixona, nata, maduixa, vainilla i xocolata, galeta, con o copa. Quin és el teu preferit? Consulta la nostra selecció de gelats bofrost* i gaudeix de l´estiu amb tranquil·litat.