Vols preparar una pasta terroríficament deliciosa? Et portem la Bat-Pasta!
1 carbassa
3 cullerades de AOVE
1 culleradeta de pebre vermell
200 ml de suc de taronja
1 pessic de sal i pebre
2 cullerades ceba picada (art. 8767)
1 culleradeta d'all picat (art. 8771)
400 g de tomàquets trossejats (art. 8666)
75 gr d'herbes mediterrànies (art. 11016)
2 cullerades de salsa de tomàquet
2 culleradetes de farigola
500g espaguetis negres
Pela la carbassa i talla-la en rodanxes. Retira les llavors. Retalla ratpenats de les rodanxes, pots fer-ho amb un motlle de galetes. Talla les rodanxes restants en daus d'1 cm.
Barreja 2/3 de l'oli d'oliva, pebre vermell, 2 cullerades de suc de taronja, sal i pebre. Pinzella els ratpenats amb la salsa obtinguda i afegeix la resta als daus de carbassa.
Preescalfa el forn a 200C. Posa els daus de carbassa i els ratpenats en una safata per a enfornar amb paper d'enfornar. Forneja durant uns 15 minuts fins que estiguin daurats.
Mentrestant, escalfa l'oli d'oliva restant en una cassola gran i salta la ceba i l'all juntament amb la salsa de tomàquet. Desglaça amb el suc de taronja restant i afegeix els tomàquets tallats en daus. Remou i cuina a foc lent tapat durant uns 20 minuts. Després afegeix la farigola.
Cuina els espaguetis segons les instruccions del paquet.
Afegeix els daus de carbassa a la salsa de tomàquet i cuina a foc lent durant altres 5 minuts. Condimenta amb sal i pebre.
Serveix els espaguetis amb salsa de tomàquet i ratpenats de carbassa.
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.