No tens productes al teu carretó
Bastonets de peix (sense gluten, sense lactosa)
Unitats: 15-18
500 g (Preu per Kg 21.20 €)
Recepta popular a base de suculentes porcions de bacallà d'Alaska procedent de pesca sostenible MSC, recobert d'un saborós arrebossat sense gluten, sense blat i sense lactosa, apte per al forn.
Descripció Tècnica:
Filet de peix carboner d'Alaska, tallat en blocs, pràcticament sense espines, arrebossat, prefregit, sense gluten i sense lactosa**. Ultracongelat.
**Contingut residual de lactosa inferior a 0,1g per 100g. Aquest producte ha estat elaborat amb matèries primeres sense gluten i sense lactosa**..
Distribuidor:
www.bofrost.com, bofrost* 47628 Straelen / Germany
Filets de peix carboner d'Alaska 65%, farina d'arròs, oli de colza, aigua, midons (blat de moro, patates), midó modificat de patata, espècies (cúrcuma, pebre vermell), dextrosa, sal, emulgents (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), espessidor (goma guar).
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 802 kJ |
Valor Energètic Kcal | 192 kcal |
Greixos | 9,4 g |
dels quals saturats | 0,7 g |
Hidrats de carboni | 13,5 g |
dels quals sucres | 0,4 g |
Fibra alimentària | 2,0 g |
Proteïnes | 12,3 g |
Sal | 0,47 g |
A la paella (aprox. 2-6 unidades): Escalfeu una mica d'oli en una paella antiadherent. Cuineu el producte ultracongelat a foc mig remenant sovint durant aprox. 6 min. Tot seguit, deixeu-ho escórrer sobre paper absorbent.
Al forn (aprox. 6-12 unidades): Preescalfeu a 200°C (forn convencional 220°C). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part central durant aprox. 15 min (forn convencional aprox. 17 min). Tombeu-ho un cop a la meitat del temps.
FILETS DE PEIX CARBONER D'ALASKA
Nom científic: Theragra chalcogramma
Capturat a: A) Pacífic, nord-est, B) Pacífic, nord-oest
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
El producte no conté: