Bacallà amb cruixents de pernil i bolets by @cris.recetas

Bacallà amb cruixents de pernil i bolets by @cris.recetas

Dificultat
Temps de preparació: 40 min

Productes relacionats

Una recepta nadalenca fàcil i deliciosa. Família, rialles i bon menjar, què més pots demanar?
  • 10 lloms de bacallà (art. 8508)
  • 300 gr de ceba picada (art. 8767)
  • 300 gr d'all picat (art. 8771)
  • 900 g de bolets (art. 5730)
  • 400 ml de nata
  • 2 patates petites cuites
  • Sal (al gust)
  • Pebre (al gust)
  • Nou moscada (al gust)
  • Suc de 1 llimona
  • Oli OVE
  • 300 g de pernil ibèric (art. 8614)
  1. Comença cuinant la ceba i l'all. Un cop daurat, afegeix els bolets i remou.
  2. Mentre es cuinen, prepara el bacallà prèviament descongelat. Posa'l sobre la safata de l'Airfryer o forn, rectifica de sal, afegeix suc de llimona i una cullerada d'oli OVE. Cuina 12 minuts a 180ºC.
  3. Un cop cuinats els bolets, reserva uns quants per decorar el plat i als altres, afegeix-los a una olla juntament amb la nata, nou moscada, pebre i sal. Deixa bullir 5 minuts a foc mitjà.
  4. Tritura la salsa de bolets juntament amb patata cuita.
  5. Talleu a trossets el pernil i prepareu els cruixents de pernil a l'Airfryer o forn 15 minuts a 70ºC.
  6. Emplata amb la base de crema de bolets, el bacallà, els bolets que havíem reservat, el pernil trossejat i, a gaudir!