Una recepta nadalenca fàcil i deliciosa. Família, rialles i bon menjar, què més pots demanar?
10 lloms de bacallà (art. 8508)
300 gr de ceba picada (art. 8767)
300 gr d'all picat (art. 8771)
900 g de bolets (art. 5730)
400 ml de nata
2 patates petites cuites
Sal (al gust)
Pebre (al gust)
Nou moscada (al gust)
Suc de 1 llimona
Oli OVE
300 g de pernil ibèric (art. 8614)
Comença cuinant la ceba i l'all. Un cop daurat, afegeix els bolets i remou.
Mentre es cuinen, prepara el bacallà prèviament descongelat. Posa'l sobre la safata de l'Airfryer o forn, rectifica de sal, afegeix suc de llimona i una cullerada d'oli OVE. Cuina 12 minuts a 180ºC.
Un cop cuinats els bolets, reserva uns quants per decorar el plat i als altres, afegeix-los a una olla juntament amb la nata, nou moscada, pebre i sal. Deixa bullir 5 minuts a foc mitjà.
Tritura la salsa de bolets juntament amb patata cuita.
Talleu a trossets el pernil i prepareu els cruixents de pernil a l'Airfryer o forn 15 minuts a 70ºC.
Emplata amb la base de crema de bolets, el bacallà, els bolets que havíem reservat, el pernil trossejat i, a gaudir!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.