Bacallà amb bròquil i patates en rodanxes

Bacallà amb bròquil i patates en rodanxes

Dificultat
Deliciosa i saludable recepta per degustar aquest Nadal: Descongelar i escórrer els lloms de bacallà. Rentar els pebrots i tallar-los a daus.
  • Lloms de bacallà al natural (art. 8469)
  • 250 gr de bròquil (art. 8745)
  • 250 gr de patates
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 2 pebrots
  • 2 cullerades de ceba picada (art. 8767)
  • Oli d'oliva verge extra
  • Farigola
  • Mantega
  • Sal i pebre

Descongelar i escórrer els lloms de bacallà. Rentar els pebrots i tallar-los a daus. Posar tres cullerades d'oli d'oliva en una paella i sofregir la ceba. Afegir-hi el pebrot.

En una cassola afegir el pa ratllat, el sofregit de ceba i pebrot, un polsim de pebre, farigola i una mica de sal.En una paella posar oli d'oliva i fregir les patates tallades a rodanxes.

D’altra banda, bullir el bròquil en una cassola. En una safata per a forn, col·locar un llom de bacallà, afegir damunt el sofregit anteriorment preparat, afegir una branqueta de farigola i ficar en el forn a 200º durant 12 minuts.

Per una mica més de sabor, afegir una mica de mantega sobre del sofregit.

Servir amb el bròquil i les patates a rodanxes.