No tens productes al teu carretó
Assortit de vieires gratinades
Unitats: 12
180 g (Preu per Kg 99.72 €)
Elegant assortit de vieires del Patagònic: vieires amb salsa de llamàntol, salmó amb nata i anet, i gambes amb salsa de curri. Llest per a enfornar, servir i gaudir.
Descripció Tècnica:
Assortit de vieires. Ultracongelat.
Distribuïdor:
www.bofrost.es bofrost* S.A.U.
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España
Conservar en congelador *** a -18°C
gambes marinades amb salsa de curri (gambes pelades 30%, aigua, crema fresca (estabilitzant (carragenines)), llet de coco 8% (extracte de coco 60%, aigua), ceba, midó de tapioca modificat, concentrat de suc d'aviram (carn de pollastre, carn de gall dindi, aigua), mantega 2%, llet en pols, all, oli d'oliva, sal, suc de llimona, concentrat de tomàquet (tomàquets, sal), pebre vermell, curri 0,2% (coriandre, mostassa, farina de cigrons, comí, pebre vermell picant, fenigrec, cúrcuma, fonoll, ceba, all, llavors de rosella, sal, pebre negre), alfàbrega, farigola), petxina de pelegrí de la Patagònia marinat amb salsa de llamàntol (brou concentrat, petxina de pelegrí de la Patagònia 24%, crema fresca (crema fresca, estabilitzant (carragenines)), ceba, llet en pols, concentrat de brou de llamàntol 4% (carn de llamàntol cuita 98%, extracte de llamàntol, estabilitzants (goma guar, goma xantana), sal, oli de colza), aigua, mantega 3%, suc de llimona, midó de tapioca modificat, oli d'oliva, sal, alfàbrega, all, pebre vermell picant, farigola), salmó amb salsa nata d'anet (aigua, salmó 26%, crema fresca 15% (estabilitzant (carragenines)), escalunya, llavors de rosella, mantega 5%, llet en pols, suc de llimona 2%, midó de tapioca modificat, sal, anet 0,2%).
Pot contenir: fruites de closca, blat, ou, soja, api, sèsam.
Informació nutricional | per 100g | per unitat/ració | % Ingestes de referència per unitat/ració |
---|---|---|---|
Valor Energètic | 662 kJ | 99 kJ | - |
Valor Energètic Kcal | 159 kcal | 24 kcal | 1 |
Greixos | 11.8 g | 1.8 g | 3 |
dels quals saturats | 7.6 g | 1.1 g | 6 |
Hidrats de carboni | 5 g | 0.8 g | <1 |
dels quals sucres | 1.6 g | 0.2 g | - |
Fibra alimentària | 1 g | 0.2 g | - |
Proteïnes | 7.8 g | 1.2 g | 2 |
Sal | 0.84 g | 0.13 g | 2 |
Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part inferior durant aprox. 13 min (forn convencional aprox. 15 min).
SALMÓ
Nom científic: Salmo salar
VIEIRA DE LA PATAGÒNIA
Nom científic: Zygochlamys patagonica
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament
GAMBES PELADES
Nom científic: Parapenaeopsis spp.
El producte no conté: