Assortit de vieires gratinades

Assortit de vieires gratinades

ES16113
16113
Disponible
17,95 €

Unitats: 12

180 g (Preu per Kg 99.72 €)

Elegant assortit de vieires del Patagònic: vieires amb salsa de llamàntol, salmó amb nata i anet, i gambes amb salsa de curri. Llest per a enfornar, servir i gaudir.

Descripció Tècnica:
Assortit de vieires. Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.es bofrost* S.A.U.
Avda. Ronda de los Tejares, 32, escalera E, 1º 1ª
14008 Córdoba | Córdoba | España

Conservar en congelador *** a -18°C

gambes marinades amb salsa de curri (gambes pelades 30%, aigua, crema fresca (estabilitzant (carragenines)), llet de coco 8% (extracte de coco 60%, aigua), ceba, midó de tapioca modificat, concentrat de suc d'aviram (carn de pollastre, carn de gall dindi, aigua), mantega 2%, llet en pols, all, oli d'oliva, sal, suc de llimona, concentrat de tomàquet (tomàquets, sal), pebre vermell, curri 0,2% (coriandre, mostassa, farina de cigrons, comí, pebre vermell picant, fenigrec, cúrcuma, fonoll, ceba, all, llavors de rosella, sal, pebre negre), alfàbrega, farigola), petxina de pelegrí de la Patagònia marinat amb salsa de llamàntol (brou concentrat, petxina de pelegrí de la Patagònia 24%, crema fresca (crema fresca, estabilitzant (carragenines)), ceba, llet en pols, concentrat de brou de llamàntol 4% (carn de llamàntol cuita 98%, extracte de llamàntol, estabilitzants (goma guar, goma xantana), sal, oli de colza), aigua, mantega 3%, suc de llimona, midó de tapioca modificat, oli d'oliva, sal, alfàbrega, all, pebre vermell picant, farigola), salmó amb salsa nata d'anet (aigua, salmó 26%, crema fresca 15% (estabilitzant (carragenines)), escalunya, llavors de rosella, mantega 5%, llet en pols, suc de llimona 2%, midó de tapioca modificat, sal, anet 0,2%).

Pot contenir: fruites de closcablatousojaapisèsam.

Informació nutricionalper 100gper unitat/ració% Ingestes de referència per unitat/ració
Valor Energètic662 kJ99 kJ-
Valor Energètic Kcal159 kcal24 kcal1
Greixos11.8 g1.8 g3
dels quals saturats7.6 g1.1 g6
Hidrats de carboni5 g0.8 g<1
dels quals sucres1.6 g0.2 g-
Fibra alimentària1 g0.2 g-
Proteïnes7.8 g1.2 g2
Sal0.84 g0.13 g2
Forn

Instruccions de preparació al forn: Preescalfeu a 180ºC (forn convencional 200ºC). Enforneu el producte ultracongelat amb paper resistent a la safata a la part inferior durant aprox. 13 min (forn convencional aprox. 15 min).

SALMÓ
Nom científicSalmo salar

VIEIRA DE LA PATAGÒNIA
Nom científicZygochlamys patagonica
Capturat a: Atlàntic, sud-occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

GAMBES PELADES
Nom científicParapenaeopsis spp.

El producte no conté:

  • Sulfits