Enforna els panets a 200¿°C durant 12 minuts juntament amb les anelles de calamar i els chicken pops.
Pica 125 grams de varetes de mar.
En el got de la batedora aboca la nata, crema de formatge, varetes de mar picades, el formatge padano i bat-ho tot fins que quedi una textura de mousse. D'altra banda, amb les teves mans, agafa 3 varetes de mar senceres i divideix-les en tres làmines.
Una vegada enfornats els panets deixa'ls reposar durant 3 minuts i obre'ls per la meitat.
Prepara el piscolabis di cardenale de la següent forma: cobreix la base amb allioli, afegeix les anelles de calamar i tapa-ho amb la part superior del panet.
Prepara el mosset de mar de la següent manera: estén la mousse a la base i a sobre, afegeix-hi al teu gust unes làmines de varetes de mar.
Com a guarnició afegeix uns chicken pop i els més petits, al·lucinaran amb el seu sopar!
Subscriu-t'a la newsletter
Selecciona tu zona
Atenció! Tingues en compte que els preus poden variar entre Península i Illes. Pots canviar l'adreça de lliurament en el procés de pagament, si ho fas, no et preocupis!, els preus s'adaptaran a la teva elecció.