Arròs sis delícies

Arròs sis delícies

ES18008
18008
Disponible
8,95 €

1000 g (Preu per Kg 8.95 €)

Gaudeix d'una recepta lleugera i molt bona, ideal com a plat principal. Composta d'arròs blanc, pèsols, tires de pastanaga, pernil cuit, gambes pelades i truita francesa. Divisible en porcions.

Descripció tècnica:

Arròs cuit acompanyat de seleccionades verdures, pernil cuit, gambes i truita. Ultracongelado.

Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost S.A.U., Avda. Ronda de los Tejares, nº 32, E, 1-1 ES - 14008 Córdoba

Conservar en congelador *** a -18°C 

arròs cuit 64% (arròs, aigua), verdures 15% (pastanaga, pèsol), pernil cuit 8% (carn de porc, sal, dextrosa, extracte de llimona, extracte de taronja, llevat inactiu, antioxidants (eritorbat de sodi), conservant (nitrit de sodi)), gamba kidi pelada 7% (gamba, aigua, sal), preparat d'ou 6% (ou líquid pasteuritzat, aigua, midó de blat de moro, oli de gira-sol, sal, suc de llimona a partir de concentrat, all en pols, cúrcuma, pebre vermell).

Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic460 kJ
Valor Energètic Kcal109 kcal
Greixos1,3 g
dels quals saturats0,3 g
Hidrats de carboni19,0 g
dels quals sucres0,8 g
Fibra alimentària1,3 g
Proteïnes4,6 g
Sal0,46 g
Paella
Microones

Instruccions de preparació a la paella (250 g): Acabeu de cuinar el producte ultracongelat a foc mig en una paella antiadherent amb 1 cda./cdes. d'oli remenant sovint durant aprox. 5 min.

Instruccions de preparació al microones (250 g): Escalfeu el producte ultracongelat afegint-hi 1 cda./cdes. d'oli en un recipient apte per a microones a watts aprox. 2,5 min. Remeneu després i acabeu de coure uns altres 2,5 min aprox. Tot seguit deixeu reposar a temperatura ambient durant aprox. 1 min.

GAMBA
Nom científicParapenaeopsis spp.
Capturat a: Mediterrani i Mar Negre
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

GAMBA KIDI PELADA
Nom científicParapenaeopsis stylifera
Capturat a: Oceà Índic, occidental
Categoria d'art de pesca: Xarxes d'arrossegament

El producte no conté:

  • Soia
  • Sèsam
  • Api
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Mollusc
  • Gluten
  • Llet i Derivats
  • Lactosa
  • Peix
  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos