No tens productes al teu carretó
Arròs negre
400 g (Preu per Kg 25.50 €)
L'arròs negre és una de les receptes més delicioses de la cuina mediterrània. Elaborat amb tinta de sípia, pota, musclos, gambes, verdures variades i l'exquisit arròs tipus Badia del Delta de l'Ebre. Fàcil de preparar per dinar o per sopar, i perfecte per a compartir, ja que un cop cuit equival a 760g de producte.
Descripció tècnica:
Arròs a base de sofregit i tinta de sípia, amb anelles de pota (Illexargentinus), musclos sense petxina (Mytilusedulis), i gambes pelades (Parapenaeopsisspp.). Ultracongelat.
Distribuïdor:
bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Córdoba / Espanya
arròs amb sofregit (arròs 52%, tomàquet, oli de gira-sol, ceba, all, tinta d'sèpia 1,5%, sal, pebrot, brou de peix (sal, midó de blat de moro, peix en pols (peix carboner, eglefí, bacallà), gambes en pols, greix de palma, sucre, extracte de ceba, extracte de pastanagues, antioxidant (extracte de romaní)), espècies, midó de blat de moro), calamar argentí 9% (calamar argentí, aigua, sal, corrector de l'acidesa (carbonats de sodi)), musclos 8%, gambes pelades 4% (gamba, aigua, sal), carxofes, pèsol, pebrot vermell.
Pot contenir: gluten, ou, soja, llet, api.
Informació nutricional | per 100g |
---|---|
Valor Energètic | 690 kJ |
Valor Energètic Kcal | 164 kcal |
Greixos | 3,3 g |
dels quals saturats | 0,5 g |
Hidrats de carboni | 29 g |
dels quals sucres | 0,7 g |
Fibra alimentària | 1,7 g |
Proteïnes | 4 g |
Sal | 1,1 g |
A la paella: Abocar el contingut en una paella/paellera d'aprox. 30 cm de diàmetre. Afegir 750 ml d'aigua bullint i remoure bé per a barrejar els ingredients (si desitges l'arròs més tou afegir de 800 ml a 850 ml). Posar a coure el producte uns 4 minuts a foc fort, removent de tant en tant. Seguir la cocció 8 minuts a foc mitjà, fins que l'arròs hagi absorbit el brou i estigui al teu gust.
El producte no conté: