Arròs negre

Arròs negre

ES8137
8137
Disponible
10,20 €

400 g (Preu per Kg 25.50 €)

Nutri score C

L'arròs negre és una de les receptes més delicioses de la cuina mediterrània. Elaborat amb tinta de sípia, pota, musclos, gambes, verdures variades i l'exquisit arròs tipus Badia del Delta de l'Ebre. Fàcil de preparar per dinar o per sopar, i perfecte per a compartir, ja que un cop cuit equival a 760g de producte.

 

Descripció tècnica:

Arròs a base de sofregit i tinta de sípia, amb anelles de pota (Illexargentinus), musclos sense petxina (Mytilusedulis), i gambes pelades (Parapenaeopsisspp.). Ultracongelat.

Distribuïdor:

www.bofrost.com

bofrost S.A.U., Ctra. de l'Ermita km 0,5, 14420 Villafranca de Córdoba / Espanya

Conservar al congelador de *** a -18°C.

arròs amb sofregit (arròs 52%, tomàquet, oli de gira-sol, ceba, all, tinta d'sèpia 1,5%, sal, pebrot, brou de peix (sal, midó de blat de moro, peix en pols (peix carbonereglefíbacallà), gambes en pols, greix de palma, sucre, extracte de ceba, extracte de pastanagues, antioxidant (extracte de romaní)), espècies, midó de blat de moro), calamar argentí 9% (calamar argentí, aigua, sal, corrector de l'acidesa (carbonats de sodi)), musclos 8%, gambes pelades 4% (gamba, aigua, sal), carxofes, pèsol, pebrot vermell.

Pot contenir: glutenousojalletapi.

Nutri score C
Informació nutricionalper 100g
Valor Energètic690 kJ
Valor Energètic Kcal164 kcal
Greixos3,3 g
dels quals saturats0,5 g
Hidrats de carboni29 g
dels quals sucres0,7 g
Fibra alimentària1,7 g
Proteïnes4 g
Sal1,1 g
Paella

A la paella: Abocar el contingut en una paella/paellera d'aprox. 30 cm de diàmetre. Afegir 750 ml d'aigua bullint i remoure bé per a barrejar els ingredients (si desitges l'arròs més tou afegir de 800 ml a 850 ml). Posar a coure el producte uns 4 minuts a foc fort, removent de tant en tant. Seguir la cocció 8 minuts a foc mitjà, fins que l'arròs hagi absorbit el brou i estigui al teu gust.

 

El producte no conté:

  • Fruits de closca, cacauets i/o tramussos
  • Sèsam
  • Sulfits
  • Mostassa
  • Ou